Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a explicat revenirea fantastică din meciul cu Elina Svitolina: "E probabil cel mai bun meci făcut de mine până acum"

Simona Halep a explicat revenirea fantastică din meciul cu Elina Svitolina: "E probabil cel mai bun meci făcut de mine până acum"

Tenis

Comentarii

Simona Halep, numărul 3 mondial, a explicat revenirea fantastică din meciul cu Elina Svitolina, locul 7 WTA. Românca a câştigat partida, deşi a fost condusă cu 4-1 în decisiv.

"Cu inima mea şi cu mintea, nu am reununţat. E o adversară foarte puternică, e probabil cel mai bun meci făcut de mine până acum, sunt fericită că nu am simţit oboseala şi că am mers până la capăt. Am amintiri grozave de la acest turneu, mă bucur că joc din nou finala aici şi că joc pentru acel trofeu frumos. Le mulţumesc fanilor!", a spus Simona Halep.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, va juca finala cu numărul 34 din carieră, la Qatar Open, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-4, de ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 4, în semifinalele turneului de categorie Premier de la Doha.

În ultimul act, Halep va evolua cu germana Angelique Kerber, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 3, sau cu belgianca Elise Mertens, locul 21 WTA.

Calificarea în finală  este recompensată la Doha cu un premiu de 84.850 de dolari şi cu 305 de puncte WTA. Trofeul este recompensat cu 158.895 de doalri şi cu 470 de dolari.

Simona Halep, câştigătoare la Doha în 2014, a jucat anul trecut în semifinale la Qatar Open, când competiţia era de categorie Premier 5.

Afla mai multe despre: halep 

viewscnt
Articole similare