Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a făcut marele anunţ: "Am o dorinţă tot mai mare să am şi eu" Fanii Simonei sunt în culmea fericirii

Simona Halep a făcut marele anunţ: "Am o dorinţă tot mai mare să am şi eu" Fanii Simonei sunt în culmea fericirii

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a participat la o nouă ediţiei a campaniei "Grijă pentru copii" şi a făcut o declaraţie inedită.

Simona Halep a participat pentru a cincea oară la campania organizată de Dorna în parteneriat cu Salvaţi Copiii, "Grijă pentru copii" şi, evident, subiectul evenimentului de la Casa Radio, a dus-o cu gândul la copii şi la nepoţica ei, Tania. 

"Cum bine ştiţi, am o legătură specială şi deosebită cu toţi copiii. Sunt deosebiţi, iar zâmbetul lor ne face, nu ştiu, viaţa parcă mai frumoasă. Putem să zâmbim şi noi mai mult. Am fost două zile acasă, la Constanţa, şi am petrecut cu nepoţica mea. Bineînţeles, am fost extenuată după două zile, dar mi-a dat o energie incredibilă şi de fiecare dată când o văd şi petrec timpul cu ea, am o dorinţă tot mai mare să am şi eu copiii mei. Sper să am parte de această minune a vieţii", a declarat Halep.

Din 2015, Simona Halep e amabsdor al campaniei care se ocupă în principal de copiii născuţi prematur. Campania Grijă pentru copii se ocupă cu dotarea cu echipamente medicale a maternităţilor.

Halep arată cu fiecare ocazie pe care o are că familia reprezintă totul pentru ea. Mama ei este cea care o însoţeşte cel mai dus la turnee. 

"Mama mi-a spus că întotdeauna trebuie să fii om, înainte de jucător de tenis. Acesta a fost sfatul ei pentru mine şi l-am urmat şi o să-l urmez toată viaţa", a mai spus Simona. 

Afla mai multe despre: haleptenisgrija pentru copii 

viewscnt
Articole similare