Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a întors toate privirile la Wuhan | Românca a purtat o rochie, creaţie a lui Alexander McQueen

Simona Halep a întors toate privirile la Wuhan | Românca a purtat o rochie, creaţie a lui Alexander McQueengalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) va debuta la Wuhan marţi, 25 septembrie, în jurul orei 16:00, într-o partidă în care o va întâlni pe Dominica Cibulkova (Slovacia, 30 WTA), învingătoarea Monicăi Niculescu în primul tur al turneului chinez.

Românca s-a îmbrăcat într-o rochie, creaţie a lui Alexander McQueen, iar Simona a atras toate privirile celor prezenţi. Imediat după ce imaginile cu Simona s-au răspândit pe internet, magazinele online de îmbrăcăminte au sesizat oportunitatea şi au promovat ţinuta îmbrăcată de Simona Halep. Astfel, cine doreşte să îmbrace o ţinută ca cea purtată de Halep va trebui să plătească 1268 de euro.

“Este mereu plăcut să revin aici, în Asia. Este un loc special, mă simt bine şi încerc să fiu mai bună decât anul trecut. În ultimii ani nu am jucat prea bine aici, iar acum abia aştept să dau tot ce am mai bun. De fapt, în ultimii ani am jucat o semifinală. Este o mare provocare pentru mine să vin aici şi să joc cel mai bun tenis. Fiecare meci este dificil la acest nivel, dar nu se ştie niciodată. Vreau doar să intru pe teren încrezătoare şi cu gândul că am şansa mea. Nu mai există presiune pentru rezultat, ci doar pentru cât de bună pot fi în fiecare zi când intru pe teren, este o presiune pozitivă, sunt doar bucuroasă că sunt aici pentru al cincilea an consecutiv”, a declarat Halep pentru WTA.

Afla mai multe despre: simona haleprochiewuhanmoda 

viewscnt
Articole similare