Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a izbucnit în lacrimi după eliminare! Ce s-a întâmplat la vestiare: "Sufăr..."

Simona Halep a izbucnit în lacrimi după eliminare! Ce s-a întâmplat la vestiare: "Sufăr..."

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-2, cu Marketa Vondrousova din Cehia, locul 61 WTA, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. În urma acestui rezultat, Halep va coborî cel puţin pe locul 3 WTA.

Înfrângerea de ieri seară a afectat-o extrem de mult pe româncă. Fostul număr unu mondial a susţinut că a plâns la vestiare după ce a fost eliminată de Vondrousova.

"Infrângerile sunt mai uşoare acum, trec mai repede peste ele, dar încă sunt dezamăgită şi supărată că am pierdut. De fapt, am plâns în vestiar după mult timp pentru că am pierdut. Dau sută la sută în fiecare meci, în fiecare turneu, din acest motiv sufăr puţin când pierd", a spus Simona la conferinţa de presă.

"Simţeam că trebuie să plâng. Sufăr după fiecare înfrângere şi cred că este un lucru bun", a adăugat Simona.

"Mi-am găsit ritmul abia după setul secund, simţeam că pot să câştig meciul. Dar după primul game am pierdut multă energie şi mă simţeam răvăşită în unele momente şi am comis anumite greşele, iar ea a dominat apoi meciul. Am jucat puţin greşit, am alergat prea mult şi am fost prea defensivă", a explicat Simona.

Prezenţa în optimi este recompensată cu un premiu de 91.205 dolari şi cu 120 de puncte WTA.

Simona Halep a jucat anul trecut în semifinale la Indian Wells, fază în care a fost întrecută de japoneza Naomi Osaka, scor 6-3, 6-0. Jucătoarea română a câştigat ediţia din 2015 a competiţiei americane.

Simona Halep va merge în continuare la Miami, unde săptămâna viitoare va începe un alt turneu Premier Mandatory.

Afla mai multe despre: simona haleptenisindian wells 

viewscnt
Articole similare