Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a povestit cum îşi petrece timpul în vremuri de pandemie. Unde se află fostul lider WTA

Simona Halep a povestit cum îşi petrece timpul în vremuri de pandemie. Unde se află fostul lider WTA

Tenis

Comentarii

Fostul lider al circuitului WTA, Simona Halep, a povestit în cadrum emisiunii "Garantat 100%", de la TVR 1, cum îşi petrece timpul în această perioadă de criză, pricinuită de pandemia COVID-19.

Şi tenisul face parte din ramurile sportive afectate de pandemia de coronavirus. "Sportul alb" nu are aceelaşi farmec, acelaşi parfum, fără spectatori în tribune, fără agitaţia dinaintea partidelor şi euforia de după. Toate turneele au fost anulate până la o ameliorarea e situaţiei care a pus planeta pe jar. 

Simona Halep, actualmente locul secund în ierarhia WTA, a ales să-şi petreacă aceste zile pandemice în apartamentul său dintr-un complex rezidenţial din Bucureşti, chiar dacă este originară din Constanţa. Tenismena a povestit într-un interviu pentru emisiunea "Garantat 100%" de la TVR 1, cum umple timpul liber pe care îl are.

"Sunt în apartamentul meu din Bucureşti. Dorm foarte mult, ceea ce nu puteam face în trecut pentru că mereu aveam ceva în program. Trebuie să recunosc că stau în pat până mai târziu, undeva în jur de ora 11-12, dar adorm seara la 10, 10:30. În trecut nu puteam să mă trezesc mai târziu de ora 8:30, 9, dar nu pentru că nu voiam. Mental, ştiam că am program în ziua respecitvă şi mă trezeam fără alarmă. Acum, pot să dorm relaxată ştiind că am propriul program", a declarat Simona Halep.

După ce se trezeşte, Simona Halep îşi încarcă bateriile şi iese să facă mişcare. Este extrem de important pentru ea să-şi păstreze tonusul muscular, mai ales că nu se ştie cât mai vai durea această stare de criză.

"Iau prânzul în jurul orei 11, apoi ies afară la alergare, în interiorul complexului. Alerg pentru aceastea este mersieria mea şi trebuie să mă menţin în form. Apoi, îmi fac exerciţiile fizice, tot ce pot face în casă. În jur de 20-25 de minut, dar progresiv. De obicei nu alerg foarte multe, dar aceasta este modalitatea de a mă ţine în formă", a adăugat Halep.

De asemenea, câştigătoarea de la Roland Garros şi Wimbledon a recunoscut că, în afara rutinei pe care şi-a impus-o, citeşte foarte mult şi preferă să vizioneze cât mai multe filme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...home 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare