Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Decizie riscantă luată de Simona Halep! În ce a decis să investească milioane de euro: ”S-a orientat bine”

EXCLUSIV | Decizie riscantă luată de Simona Halep! În ce a decis să investească milioane de euro: ”S-a orientat bine”

Tenis

Comentarii

Într-o Românie în care stabilitatea economică este asemenea unui labirint prin care trebuie să ştii cum să te strecori pentru a nu da faliment în afaceri sau pentru a te menţine pe linia de plutire investiţiile în domeniul imobiliar par a fi cele mai sigure. A simţit asta şi Simona Halep care şi-a direcţionat o parte dintre afacerile familiei în această zonă de afaceri prospere.

Aşa se face că după ce anul trecut a dat în folosinţă un imobil ridicat în zona de nord a staţiunii Mamamia, ale cărui apartamente s-au vândut ca pâinea caldă, fratele Simonei Halep, direct răspunzător de această investiţie în imobiliare şi-a propus să ridice un nou imobil, destinat, evident, apartamentelor de vacanţă. ”Primul imobil s-a vândut imediat. Astfel de apartamente sunt foarte căutate, pentru că toată lumea vrea o casă de vacanţă la malul mării! Simona s-a orientat foarte bine către această zonă de afaceri", a precizat pentru telekomsport.ro un apropiat al familiei Halep.

Are un hotel în staţiunea Poiana Braşov 

Simona Halep nu a investit doar la malul mării. Cea mai valoroasă jucătoare de tenis a României din toate timpurile a scos din buzunar aproape 2 milioane de euro pentru a achiziţiona un hotel în staţiunea Poiana Braşov. Un hotel care ulterior a fost subînchiriat pentru o sumă lunară, modică.

Afla mai multe despre: halep 

viewscnt
Articole similare