Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a răbufnit pe teren în al doilea set cu Garbine Muguruza! "De câte ori? De câte ori?". Ce a deranjat-o FOTO

Simona Halep a răbufnit pe teren în al doilea set cu Garbine Muguruza! "De câte ori? De câte ori?". Ce a deranjat-o FOTO

Tenis

Comentarii

Simona Halep a condus autoritar primul set al semifinalei de la Roma, împotriva jucătoarei din Spania, Garbine Muguruza, dar a avut o ieşire nervoasă în al doilea set.

Simona Halep - Garbine Muguruza, în semifinale la Roma

În drumul spre finala de la Roma, Simona Halep a avut-o ca adversară pe Garbine Muguruza, în semifinale. Românca a câştigat fără probleme primul set, scor 6-3, şi a început foarte bine şi în al doilea set. 

Totuşi, Simona Halep a avut un moment de nemulţumire în al doilea set, atunci când conducea cu 3-2 la game-uri. Cu Muguruza la serviciu, cele două au avut un scurt schimb de mingi, care s-a terminat cu ghinion pentru Halep. 

Jucătoarea din Spania a trimis în fileu, iar mingea a căzut în terenul Simonei, fără şanse de a mai ajunge la ea pentru sportiva din Constanţa. Iritată de situaţie, Simona Halep a strigat: "De câte ori? De câte ori?", ridicând şi mâinile în semn de nemulţumire. 

La Roma, particiaparea în semifinale este recompensată cu 80.000 de euro şi 350 de puncte.

 

Afla mai multe despre: simona halepgarbine muguruzaroma 

viewscnt
Articole similare