Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a revenit în România, după ce a abandonat turneul de la Doha! Nu a făcut nicio declaraţie la sosirea în ţară

Simona Halep a revenit în România, după ce a abandonat turneul de la Doha! Nu a făcut nicio declaraţie la sosirea în ţară

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a revenit în România, după ce a părăsit turneul de la Doha din cauza unei accidentări! Fostul lider mondial a refuzat să ofere declaraţii şi a plecat imediat de la aeroport.

Dacă atunci când a venit de la Australian Open, unde a pierdut finala cu Wozniacki, a răspuns la doar trei întrebări, iată că acum, după accidentarea de la Doha, Simona Halep n-a dorit să ofere absolut nicio declaraţie la revenirea în ţară.

Halep a părăsit în grabă aeroportul Henri Coandă fără să stea de vorbă cu presa.

"RMN-ul a arătat că am fluid şi o tendinită la cel de-al patrulea deget. Trebuie să am grijă de el şi să mă gândesc la sănătate mai întâi. Cu siguranţă, nu voi mai juca nimic până la Indian Wells. Voi decide înainte de Indian Wells dacă voi juca. O să văd dacă mă voi putea recupera până la Indian Wells", a declarat Halep, potrivit WTA Insider, imediat după ce a anunţat că abandonează la Doha.

Afla mai multe despre: halepaeroportdohaaccidentare 

viewscnt
Articole similare