Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a revenit în ţară după succesul de la Praga: ”Un start bun!” De ce spune că ”a înnebunit” la Praga

Simona Halep a revenit în ţară după succesul de la Praga: ”Un start bun!” De ce spune că ”a înnebunit” la Praga

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a revenit în ţară după victoria de la Praga.

După ce a câştigat Praga Open, Simona Halep, cu 21 de trofee WTA de simplu, a depăşit-o pe Victoria Azarenka din Belarus (20), în clasamentul jucătoarelor aflate în activitate cu cele mai multe titluri câştigate în carieră.

”A fost un turneu foarte bun şi mă bucur că am reuşit să-l câştig. Un start bun, după o perioadă foarte lungă, sunt bucuroasă” a mărturisit Simona, la revenirea în România.

În urma unui pariu, Simona s-a aruncat de fericire în apă: ”Băieţii, Arti cu Cosmin, au fost cu directorul de turneu într-o seară la hotel, pentru că nu am avut voie să ieşim, şi am înţeles că au decis acolo că dacă eu o să câştig,  să sar în apă şi cu o zi înainte, după semifinală, am spus că dacă o să câştig finala, o să sar şi eu cu ei.” a mărturisit Simona.

În semifinale, Simona Halep a jucat împotriva Irinei Begu: ”A fost un meci foarte greu, Irina a jucat foarte bine, dar s-a văzut că a fost obosită şi poate eu am avut un mic avantaj în momentul acela, dar a fost un meci bun şi m-am bucurat totuşi că am jucat la un nivel înalt amândouă. Înseamnă mult, pentru că orice trofeu e important, şi mai ales după 5-6 luni de pauză. Mi-am demonstrat singură că sunt motivată, concentrată şi că am făcut treabă bună în perioada de pregătire” a explicat campioana noastră.

Simona Halep, locul 2 WTA, a anunţat, luni, că nu va participa la US Open, turneu de grand slam care va avea loc între 31 august şi 13 septembrie, la New York: ”Sănătatea, aşa cum mereu am ales cea mai confortabilă decizie pentru sănătatea mea şi cea mai bună, aşa cum a fost şi la Olimpiadă, acum câţiva ani, aşa am decis şi în momentul acesta. Bineînţeles că a fost dificilă această decizie, dar mă simt mult mai în siguranţă aşa. Nu sunt turnee, o să aştept să joc Roma şi o să mă pregătesc acasă” a mai spus Simo.

Cinci jucătoare din România sunt acum în Top 100: ”E un lucru extraordinar pentru ţara noastră şi pentru tenisul românesc. Sper să fim cât mai multe şi sper să stăm cât mai mult acolo” a mărturisit Simona Halep.

”Am înnebunit” a glumit Halep, după ce a fost nevoită să stea în cameră timp de zece zile.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare