Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a scăpat de o adversară importantă la Wimbledon! Duelul cu finalista din 2019, anulat după un meci spectaculos de peste trei ore

Simona Halep a scăpat de o adversară importantă la Wimbledon! Duelul cu finalista din 2019, anulat după un meci spectaculos de peste trei ore

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep continuă la Wimbledon, unde a scăpat de Serena Williams, în posibilul duel care se anunţa în sferturile de finală.

Serena Williams, eşec la revenirea la Wimbledon, după un meci spectaculos de peste trei ore

Americanca Serena Williams a revenit cu eşec la turneul de la Wimbledon, fiind eliminată, marţi seară, de franţuzoaica Harmony Tan, scor 5-7, 6-1, 7-6 (10/7).

Meciul a durat trei ore şi 10 minute. În turul doi, Harmony va evolua cu spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 45 mondial.

În 2021, Williams a trebuit să abandoneze din cauza unei accidentări la coapsă înainte de a renunţa la US Open.

Vineri, tragerea la sorţi pentru Wimbledon a avut loc, iar româncele au aflat ce adversare vor avea de înfruntat.

Simona Halep, locul 18 WTA, a trecut, marţi, de primul tur la Wimbledon, după ce a învins-o pe sportiva Karolina Muchova (Cehia, 81 WTA), scor 6-3, 6-2, iar în sferturile de finală ar fi putut s-o întâlnească pe campioana din SUA. 

Conform tragerii la sorţi, Simona Halep şi Serena Williams ar fi putut reedita finala din 2019 de la Wimbledon, dar posibilul duel a fost anulat, după înfrângerea suferită de sportiva din SUA. 

Afla mai multe despre: simona halepwimbledonserena williams 

viewscnt
Articole similare