Experiențe împreună.
You are here:

Simona Halep a surprins pe toată lumea la Cincinnati. Prezenţă inedită înaintea debutului de la turneul american. Ce s-a întâmplat

Simona Halep a surprins pe toată lumea la Cincinnati. Prezenţă inedită înaintea debutului de la turneul american. Ce s-a întâmplat

Tenis

Comentarii

Simona Halep s-a recuperat după accidentarea suferită la Rogers Cup şi a revenit pe terenul de tenis. Fostul lider mondial s-a pregătit normal, iar acum e gata pentru debutul de la Cincinnati.

Simona Halep a surprins pe toată lumea la primul antrenament pe care l-a efectuat pe terenurile de la Cincinnati. Românca a arătat că se simte bine din punct de vedere fizic, după accidentarea suferită la Rogers, şi a avut parte chiar de o şedinţă de pregătire inedită.

Darren Cahill a fost alături de Halep la antrenamentele de la Cincinnati. Australianul în vârstă de 53 de ani i-a oferit sfaturi preţioase  Simonei, iar la şedinţa de pregătire a participat şi Daniel Dobre, actualul antrenor al sportivei.

Simona Halep, parcurs de vis alături de Darren Cahill

Australianul a colaborat cu Simona Halep între 2015 şi 2018, iar totul s-a încheiat în luna noiembrie a anului trecut, după ce Darren Cahill a invocat un anumite probleme personale. În ciuda acestei despărţiri, Simona şi antrenorul de 53 de ani au rămas în relaţii foarte bune şi au recunoscut că nu ar exclude o eventuală colaborare în viitor.

Simona Halep, care la Toronto a abandonat în sferturi, se menţine pe poziţia a patra, cu 5223 de puncte. Câştigătoarea Rogers Cup, sportiva canadiană de origine română Bianca Andreescu, a urcat 13 poziţii şi este acum pe locul 14, cu 2837 de puncte.

viewscnt
Articole similare