Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep abia aşteaptă meciul cu Serena Williams: "Mă bucur că am progresat!". Ce a spus despre victoria cu Swiatek: "Cred că am forţat-o să greşească"

Simona Halep abia aşteaptă meciul cu Serena Williams: "Mă bucur că am progresat!". Ce a spus despre victoria cu Swiatek: "Cred că am forţat-o să greşească"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (2 WTA) a învins-o pe Iga Swiatek la Australian Open, 3-6, 6-1, 6-4, şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Antipozi. Românca a reacţionat la finalul partidei de pe Rod Laver Arena.

Halep a fost bucuroasă de victorie la interivul acordat după succesul cu poloneza Swiatek şi a explicat ce i-a lipsit la Roland Garrod, când s-a întâlnit ultima dat cu Iga Swiatek şi a pierdu. Simona a spus că e foarte mulţumită de faptul că a progresat la serviciu, lucru vizibil pe teren.

"Mă bucur de victorie, înseamnă mult. La Roland Garros n-am mai avut ritm. Acum am încercat să fac lucrurile mai bine şi sunt fericită că am câştigat. Cred că tot turneul am servit bine, mă bucur că am progresat, nu servesc foarte puternic, dar am constanţă. Încerc să variez mult, m-a ajutat mult, am forţat-o să facă greşeli la retur", a spus Simona Halep, la Eurosport.

"Simo" a spus că se simte obosită, dar e relaxtă şi motivată în aşteptarea meciului cu Serena Williams din sferturile de finală ale Australian Open: "Mă simt bine, nu mă plâng, am lucrat mult din punct de vedere fizic în extra sezon. Şi aici m-am pregătit 2-3 ore pe zi. Sunt puţin obosită, dar relaxată, concentrată, încerc să dau tot ce am mai bun în următorul meci", a mai spus Halep.



Simona Halep o va întâlni pe Serena Williams în sferturile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Australian Open, cel mai probabil marţi, ora urmând să fie anunţată de către organizatori.

Afla mai multe despre: simona halepaustralian open 

viewscnt
Articole similare