Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, anunţ îngrijorător după accidentarea de la Rogers Cup. Panică în staff-ul jucătoarei

Simona Halep, anunţ îngrijorător după accidentarea de la Rogers Cup. Panică în staff-ul jucătoareigalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep s-a retras, săptămâna trecută, în meciul cu Marie Bouzkova şi n-a reuşit să-şi apere trofeul cucerit anul trecut la Rogers Cup.

Deşi fostul lider mondial se pregăteşte pentru turneul de la Cincinnati, problema pe care a avut-o la picior pare a fi mult mai serioasă pentru Simona Halep. Românca a postat pe Instagram o poză alături de mesajul: "E timpul pentru tratament".

În mod normal, Simona Halep ar putea debuta miercuri la turneul de la Cincinnati, unde o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Carla Suarez Navarro şi Ekaterina Alexandrova.

Simona Halep, emoţii după accidentare

Simona Halep, care la Toronto a abandonat în sferturi, se menţine pe poziţia a patra, cu 5223 de puncte.

Câştigătoarea Rogers Cup, sportiva canadiană de origine română Bianca Andreescu, a urcat 13 poziţii şi este acum pe locul 14, cu 2837 de puncte.

În top 200 se află, în afară de Simona Halep, încă opt jucătoare din România: Irina Begu – locul 91, cu 666 de puncte (urcare de o poziţie), Sorana Cîrstea – locul 103, 592 puncte (coborâre de nouă poziţii), Monica Niculescu – locul 104, 588 de puncte (coborâre de trei poziţii), Mihaela Buzărnescu – locul 136, 457 de puncte (coborâre de nouă poziţii), Patricia Ţig – locul 138, 454 de puncte (urcare de două poziţii), AnaBogdan – locul 141, 442 de puncte (coborâre de şapte poziţii), Elena-Gabriela Ruse – locul 179, 345 de puncte (coborâre de două poziţii), Irina Bara – locul 194, 311 puncte (coborâre de două poziţii).

Afla mai multe despre: halepteniscincinnati 

viewscnt
Articole similare