Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, aproape de o eliminare-şoc la Dubai! Prima reacţie după meciul cu Ons Jabeur: "M-am simţit ca la un meci de FED Cup sau unul de fotbal"

Simona Halep, aproape de o eliminare-şoc la Dubai! Prima reacţie după meciul cu Ons Jabeur: "M-am simţit ca la un meci de FED Cup sau unul de fotbal"

Tenis

Comentarii

Simona Halep a oferit prima reacţie după calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Dubai.

Simona Halep - Ons Jabeur 1-6, 6-2, 7-6

Simona Halep a învins-o pe tunisianca Ons Jabeur (25 de ani, 45 WTA), scor 1-6, 6-2, 7-6, în turul secund de la Dubai (Emiratele Arabe Unite).

Românca s-a chinuit până în ultima clipă cu adversara sa din turul II. Deşi a avut trei mingi de meci în tie-break, Jabeur a revenit şi chiar a condus cu 7-6, dar Halep a reuşit să închidă partida: „A fost un meci extrem de dificil, a jucat extraordinar, ca şi la precedenta întâlnire din China, am fost noroască acum că am reuşit să câştig, o felicit.

A fost primul meci după o pauză destul de lung, a fost destul de greu de jucat, n-am renunţat la niciun punct, sunt mândră de mine că am reuşit să lupt pentru fiecare minge. M-am simţit ca la un meci de FED Cup sau unul de fotbal, o atmosferă extraordinară, le mulţumesc pentru susţinere”, a declarat Simona Halep.

Tunisianca Ons Jabeur traversează cea mai bună formă din cariera sa. Este pe locul 45 WTA, iar în primul tur a învins-o pe Alison Riske, scor 7-6, 1-6, 6-3. De asemenea, Jabeur a făcut un turneu foarte bun la Australian Open, unde a fost eliminată în sferturile de finală de cea care avea să câştige turneul, americanca Sofia Kenin, scor 4-6, 4-6.

Simona Halep şi Ons Jabeur s-au mai întâlnit o singură dată, în septembrie 2018, la Beijing, atunci când românca a abandonat după un singur set jucat, la scorul de 1-6.

Afla mai multe despre: simona halepsimona halep dubaisimona halep ons jabeursimona halep meci 

viewscnt
Articole similare