Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep are de suferit din pricina măsurilor anti-Covid: ”Este destul de apăsător”. Ce spune înaintea turneului de la Roma

Simona Halep are de suferit din pricina măsurilor anti-Covid: ”Este destul de apăsător”. Ce spune înaintea turneului de la Roma

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a făcut deplasarea la Roma, pentru a participa la un nou turneu WTA. Competiţia va fi a treia disputată pe zgură de sportiva noastră, în acest an.

Odată cu plecarea la Roma, Simona Halep a dicutat despre competiţia la care urmează să participe şi a dezvăluit ce obiective are pentru aceasta şi actualul sezon. Fostul lider WTA s-a reunit cu antrenorul Dan Dobre, alături de care a câştigat la Wimbledon, la scurt timp după despărţirea de Artemon Apostu-Efremov.

Halep este optimistă înaintea reluării antrenamentelor cu Dobre, prezenţa căruia a numit-o ”un mare plus” înaintea turneului de la Roma. În plus, datorită zilelor de odihnă acasă, Simona se simte pregătită pentru următoarea competiţie. Locul trei WTA a declarat că, deşi turneul este o formă de pregătire pentru Roland Garros, îl va trata cu seriozitate şi îşi va da silinţa să presteze un joc cât mai bun.

Ce spune Halep înaintea turneului de la Roma

Ce plus va aduce revenirea lui Dan Dobre in staff?

Prezenţa lui e un mare plus, tot timpul ne-am inţeles foarte bine. Cand a fost să întrerupem colaborarea, a fost o chestiune de timp. Îmi place mult şi mă bucur mult că e înapoi în echipă şi cu siguranţă o să fie mai bine.

Cu Dan Dobre ai câştigat la Wimbledon. Va fi ceva similar şi anul acesta?

Eu îmi doresc, dar e foarte departe acest lucru, ca să mă gândesc la asta. Lucrăm ca să jucăm bine zi de zi, nu doar la Wimbledon.

V-au ajutat aceste zile acasă? Pleci încrezătoare spre Roma, al treilea turneu pe zgură?

Da, m-au ajutat foarte mult. Pot să zic că sunt încrezătoare, pentru că tenisul arată ok. Vedem cum o să mă simt la turneu.

Este turneul de la Roma o pregătire pentru Roland Garros?

Da, fiecare turneu e un plus pentru Roland Garros, dar, aşa cum am făcut mereu, voi fi concentrată pe turneul respectiv, nu merg doar pentru a mă pregăti pentru Roland Garros. Mă duc ca să joc cât mai bine la turneu.

Ţi s-a părut că s-au mai relaxat măsurile la ultimele turnee sau a fost la fel?

La fel, absolut la fel. Nu avem voie să ieşim din hotel, ceea ce nu e uşor, dar sper ca în viitorul apropiat să se schimbe asta.

Din punct de vedere psihic, cât le apasă asta pe jucătoare?

Este destul de apăsător, după o săptămână, 10 zile deja simţi din ce în ce mai mult.

Nu ai prins ziua domnului Ţiriac la Madrid. Ce cadou i-ai făcut?

Nu e încă ziua dumnealui, mâine este. Nu i-am făcut încă niciun cadou. Nu pot spune ce cadou îi voi face (n.r. râde).

 

Afla mai multe despre: simona halepturnee wta halepplecare halep 

viewscnt
Articole similare