Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep are un nou antrenor: „Este un om deosebit!”

Simona Halep are un nou antrenor: „Este un om deosebit!”

Tenis

Comentarii

Simona Halep (29 de ani, numărul 3 WTA) a renunţat, ieri, la serviciile lui Artemon Apostu-Efremov şi a anunţat, azi, colaborarea cu Daniel Dobre.

La o zi după despărţirea de Apostu-Efremov, Halep a anunţat că va colabora din nou cu Dobre. Acesta i-a fost alături şi la Wimbledon din 2019, al doiea turneul de Grand Slam din CV-ului sportivei.

Simona s-a despărţit de Dobre în noiembrie 2019, la puţin timp după ce reluase colaborarea cu Darren Cahill.

„Daniel este un om deosebit si mă bucur să îl am din nou alături de mine", a spus Halep, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Halep a mai renunţat la un vechi colaborator, preparatorul fizic Teo Cercel, la începutul anului trecut.

Cum a anunţat antrenorul despărţirea de Halep

„Nu pot găsi un motiv evident, ci mai degrabă este o colaborare care a ajuns la sfârşit după multe provocări legate atât de programul competiţional, cât şi de restricţii legate de pandemie.

O colaborare cu un jucător de asemenea calibru este o experienţă fenomenală şi sper să fi reuşit să o învăţ atat de multe pe cât am învăţat eu fiind în această echipă. Darren este un mare antrenor şi să îl am alături a fost o inspiraţie majoră", a decarat Artemon Apostu-Efremov pentru as.ro.

În decembrie 2019, Artemon Apostu-Efremov a fost cooptat în echipa Simonei Halep, în locul lui Daniel Dobre. Apostu-Efremov a lucrat anterior cu Irina Begu.

Afla mai multe despre: simona haleptenisdanie dobre 

viewscnt
Articole similare