Experiențe împreună.
You are here:

Simona Halep, cetăţean de onoare al municipiului Cluj-Napoca

Simona Halep, cetăţean de onoare al municipiului Cluj-Napoca

Tenis

Comentarii

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 6 WTA, va deveni cetăţean de onoare al municipiului Cluj-Napoca, anunţul fiind făcut de primarul Emil Boc.

”Mă bucur foarte mult că Simona Halep a acceptat propunerea de a deveni cetăţean de onoare al municipiului Cluj-Napoca. Dincolo de performanţa extraordinară obţinută la tenis, Simona Halep este un model pentru o întreagă generaţie, pentru toţi românii. Prin talent, muncă, eleganţă, modestie şi tenacitate, Simona Halep inspiră oameni atât din România cât şi de pe întreg mapamondul. Îţi mulţumim, Simona Halep, pentru momentele unice de bucurie şi mândrie pe care ni le-ai oferit! Şi, cu siguranţă, vor urma şi altele! Simona, suntem alături de tine! Şi la bine, şi la greu! (…) Acordarea titlului de cetăţean de onoare urmează să se facă într-o şedinţă viitoare a Consiliului local”, a notat Boc pe Facebook.

Simona Halep se află la Cluj-Napoca, alături de alţi doi sportivi legendari ai României, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase, cu ocazia unui eveniment de promovare a tenisului.

„Întâlneşte-ţi campionii!” este adresat copiilor cu vârste intre 3 si 7 ani, fiind organizat de Federatia Română de Tenis şi Winners Sports Club.

viewscnt
Articole similare