Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep continuă cursa investiţiilor. A pregătit 500.000 de euro pentru a fi No1 şi în Poiana Braşov

Simona Halep continuă cursa investiţiilor. A pregătit 500.000 de euro pentru a fi No1 şi în Poiana Braşov

Tenis

Comentarii

Drachenhaus, hotelul Simonei Halep din Poiana Braşov va intra în renovare începând de luna viitoare. Fostul număr 1 mondial în clasamentul WTA a luat decizia de a investi 500.000 de euro în reamenajarea şi extinderea hotelului pe care l-a achiziţionat în urmă cu un an şi jumătate.

Pe site-urile cu profil turistic, Drachenhaus este cotat cu note mai mari de 9, iar mediul de afaceri l-a notat cu 9,4. După reamenajare, hotelul va avea încă un etaj, crescând astfel capacitatea de cazare a unităţii cotate la patru stele, informează bizbraşov.ro.
 
Clienţii care aveau deja rezervări după data de 1 aprilie au fost transferaţi la celalate două unităţi hoteliere Drachenhaus din centrul istoric al Braşovului. Momentan, hotelul Simonei Halep are 24 de camere, un apartament, o saună, restaurant şi un bar.
 
Lanţul hotelier Drachenhaus ia in considerare să se indrepte şi spre litoralul românesc începand din acest an şi va achiziţiona o locaţie specifică „vamaioţilor”. De asemenea, un resort de tip hobbit-home, marca Drachenhaus (o premieră pentru litoralul romanesc), ar putea fi amenajat tot la Vama Veche sub egida Drachenhaus.

Afla mai multe despre: simona halepdrachenhauspoiana brasovhotelrenovare 

viewscnt
Articole similare