Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, criticată dur în presa internaţională: ”Lipsită de orizont! A fost făcută praf de Osaka!”

Simona Halep, criticată dur în presa internaţională: ”Lipsită de orizont! A fost făcută praf de Osaka!”

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă clar cu scorul de 6-3, 6-0, de jucătoarea japoneză Naomi Osaka, locul 44 WTA, în semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Prestaţia lipsită extrem de slabă a Simonei a fost taxată şi de presa internaţională. Fox Sports notează că ambele rezultate ale semifinalelor au fost surprinzătoare, dar precizează că, în timp ce Venus a luptat până la capăt, românca nu a primit nici o şansă de la Osaka.

"Cu siguranţă cea mai mare surpriză a zilei. Osaka s-a impus, după un meci în care Halep, locul 1 WTA, a fost dominată categoric", scrie Fox Sports.

Şi mai categorici în privinţa prestaţiei slabe a Simonei Halep au fost cei de la BBC. "Cu o prestaţie lipsită de orizont, Halep a fost făcută praf de Osaka".

Cei de la ESPN notează victoria obţinută de Osaka drept una facilă şi fără prea multă opoziţie din partea Simonei. Se amuză, în schimb, de declaraţiile niponei şi modul în care aceasta vorbeşte, mai ales când i se cere şi câte un cuvânt în japoneză. "Vreţi să râdeţi? Ascultaţi orice are Osaka de spus". 

Afla mai multe despre: tenissimona halep 

viewscnt
Articole similare