Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep debutează marţi în turneul de la Praga. Motivul pentru care nu s-a disputat meciul ei de luni

Simona Halep debutează marţi în turneul de la Praga. Motivul pentru care nu s-a disputat meciul ei de luni

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, va evolua, marţi, în turul I al turneului de categorie WTA Internaţional de la Praga, cu Polona Hercog din Slovenia, locul 46 WTA.

Acesta va fi primul meci al jucătoarei române după întreruperea circuitului feminin cauzată de pandemia de coronavirus. Halep a evoluat ultima dată la 22 februarie, când a învins-o în finala turneului de la Dubai pe Elena Ribakina din Kazahstan, scor 3-6, 6-3, 7-6 (7/5).

Campioana de la Roland Garros şi de la Wimbledon trebuia să joace, luni, în proba de dublu, alături de sprtiva cehă Barbora Strycova, însă meciul lor cu rusoaicele Anastasia Pavliucenkova şi Veronika Kudermetova nu s-a disputat din cauza ploii.

Meciul Elena Gabriela Ruse, locul 173 WTA - Tamara Korpatsch (Germania), locul 113 WTA şi cap de serie numărul 3, din ultimul tur al calificărilor, a fost oprit de ploaie, luni, la scorul de 5-4, cu serviciul pentru jucătoarea română, şi se va relua, marţi, de la ora 11.00. Pe acelaşi teren va urma întâlnirea de dublu Monica Niculescu/Raluca Olaru - Ulrikke Eikeri/Elixane Lechemia (Danemarca/Franţa).

Afla mai multe despre: simona haleppraga 

viewscnt
Articole similare