Experiențe împreună.
You are here:

Simona Halep debutează marţi la Rogers Cup. Fostul lider mondial face pereche la dublu cu o jucătoare de 16 ani

Simona Halep debutează marţi la Rogers Cup. Fostul lider mondial face pereche la dublu cu o jucătoare de 16 ani

Tenis

Comentarii

Simona Halep participă şi în proba de dublu la Rogers Cup, unde va face pereche cu Leylah Fernandez, jucătoare canadiană în vârstă de 16 ani.

Halep şi Fernandez, beneficiare ale unui wild card, vor evolua, marţi, după ora 19.30, în primul tur, contra perechii Nicole Melichar/Kveta Peschke (SUA/Cehia), cap de serie 7.

Meciul este al doilea de pe terenul 1, după un meci de simplu feminin, care începe la ora 18.00.

Simona Halep, locul 4 WTA şi deţinătoarea trofeului, va evolua şi la simplu, miercuri, cu americanca Jennifer Brady, locul 76 WTA, venită din calificări, în turul al doilea, în care românca a fost direct acceptată, în calitate de cap de serie numărul 4.

Şi Fernandez a evoluat la simplu, pe baza unui wild card, însă jucătoarea clasată pe locul 260 WTA a fost întrecută clar, în turul I, după un meci de 62 de minute, scor 6-0, 6-1, de Marie Bouzkova, locul 91 WTA, venită din calificări.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe