Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, declaraţie de dragoste pentru români. ”Acesta e obiectivul meu în 2019” Ce şi-a propus fostul lider mondial

Simona Halep, declaraţie de dragoste pentru români. ”Acesta e obiectivul meu în 2019” Ce şi-a propus fostul lider mondial

Tenis

Comentarii

Simona Halep va fi în echipa de Fed Cup României la Ostrava, în sferturile Grupei Mondiale. Confruntarea cu Cehia va fi la Telekom Sport pe 9 şi pe 10 februarie.

Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Ana Bogdan vor reprezenta România în primul tur al Grupei Mondiale din Fed Cup. Halep a avut de-a lungul vremii destul de mult de harţă cu fanii români, care au acuzat-o în diverse rânduri că interesul ei personal, e mult peste cel naţional, că nu e patrioată. S-a întâmplat atunci când România a întâlnit Canada, în deplasare, iar Halep a ales să nu fie prezentă alături de colege. S-a spus că preferă să tragă pentru clasamentul WTA. Urma turneul de la Stuttgart, iar diferenţa de fus orar între America şi Europa ar fi încurcat-o în vederea pregătirii turneului din Germania. 

Halep i-a dat însă acum pe spate pe fani cu o declaraţie acordată la Braşov, într-o conferinţă de presă.

Întrebată dacă vizează încă un trofeu de Grand Slam, Simona a răspuns: "Mi-aş dori să mai câştig unul, dar obiectivul meu principal este să facem treabă bună la Fed Cup anul acesta. Nu va fi uşor, dar putem visa la trofeul cel mare"

Afla mai multe despre: simona halepsimonahalepfedcehia 

viewscnt
Articole similare