Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, dezvăluire ŞOC: ”Feeling-ul meu este că Darren va reveni. A rămas să vorbim după US Open”

Simona Halep, dezvăluire ŞOC: ”Feeling-ul meu este că Darren va reveni. A rămas să vorbim după US Open”

Tenis

Comentarii

Halep a menţionat, la emisiunea Garantat 100% de la TVR1, că îşi doreşte să-l aibă din nou alături pe Darren Cahill, cu care simte că ar fi capabilă să mai câştige grand slam-uri.

Fostul lider mondial spune că relaţia sa cu staff-ul este una normală şi nu acceptă titulatura de ”dictatoare”.

“Daniel Dobre este trup şi suflet alături de mine şi de echipa mea. Se tot vorbeşte că nu îi dau credit, că nu i-am dat importanţă. Nu este doar de faţadă, este un om important. Este total greşit că l-am făcut de râs sau l-am umilit. N-am făcut nimic personal niciodată şi nu o voi face. I-am respectat pereu pe oamenii de lângă mine. Nu am jignit niciodată, doar m-am descărcat, nu a fost frumos, dar mi-am cerut scuze după. Nu sunt dictatoare, sunt naturală şi spun ceea ce simt în momentul respectiv. În anumite momente am nevoie de o energie extra de la ei. Treaba este limpede între noi, am convenit ca în momentul în care am nevoie să le spun”, a spus Simona Halep.

Deşi a încercat să ţină ascunsă informaţia, Simona Halep a făcut o dezvăluire importantă: Darre Cahill este la un pas de revenirea în antrenorat, alături de ea.

”Nu ştiu dacă revine Darren. A rămas să vorbim după US Open. Eu îmi doresc foarte mult să revină cu noi în echipă pentru că ne completează foarte bine. Dacă ar veni aş putea fi capabilă să mai câştig Grand Slam-uri. Feeling-ul meu este că da, va reveni. Am încredere că o să vină. Ţin legătura cu Darren Cahill prin telefon. Îi cer sfatul, îmi dă sfaturi. Am vorbit înainte de fiecare meci la Wimbledon. Am vorbit şi cu domnul Dobre şi împreună am făcut o analiză foarte bună”, a spus Halep.

Pentru Simona Halep urmează US Open. Turneul de la Flushing Meadows se va disputa în perioada 26 august şi 8 septembrie.

 

Afla mai multe despre: simona halepteniswta 

viewscnt
Articole similare