Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, direct în turul doi la Stuttgart! Şi-a aflat posibila prima posibilă adversară

Simona Halep, direct în turul doi la Stuttgart! Şi-a aflat posibila prima posibilă adversară

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 3 WTA şi favorită 2, va juca direct în turul doi la turneul de la Stuttgart, fază în care o va întâlni fie pe Marie Bouzkova, fie pe Marketa Vondrousova.

Bouzkova ocupă locul 46 WTA, iar Vondrousova este pe 20. Ambele sportive sunt din Cehia.

Simona Halep este singura româncă pe tabloul principal de simplu la Stuttgart, turneu de categorie WTA 500. În calificări a jucat Laura Ioana Paar, dar a fost eliminată.

La dublu, Laura Ioana Paar va juca alături de rusoaica Varvara Graceva, cele două urmând să întâlnească în primul tur echipa favorită principală, Desirae Krawczyk’Bethanie Mattek-Sands (SUA).

Pe tabloul de dublu se află şi Raluca Olaru, alături de Nadiia Kichenok (Ucraina). Ele vor întâlni perechea Hayley Carter/Luisa Stefani (SUA/Brazilia), cap de serie numărul 3.

"Nu ştiu exact dacă sunt refăcută complet, mai am patru zile până la meci. E foarte diferit să merg la Fed Cup nepregătită sau să merg la un turneu individual. Dacă este să nu pot să joc, mă retrag şi atât, m-ar afecta doar pe mine.

Dacă m-aş fi retras de la Fed Cup, aş fi afectat echipa. Când nu sunt 100%, nu merg la echipă, pentru că este mult mai greu să joci pentru ţară. În mod normal, da, dar nu ştim exact, pentru că şi la Doha, Dubai, s-a întâmplat la fel din cauza accidentărilor, dar îmi doresc tare mult să joc tot sezonul de zgură.

M-am antrenat destul de bine. N-am avut dureri, sper să mă ţină şi la meciuri", a declarat Halep, la Aeroportul Henri Coandă, înainte de următorul turneu. 

 

Afla mai multe despre: simona halepstuttgart 

viewscnt
Articole similare