Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, dorită de Gabi Szabo la CSM Bucureşti

Simona Halep, dorită de Gabi Szabo la CSM Bucureşti

Tenis

Comentarii

Gabriela Szabo a afirmat că şi-ar dori ca Simona Halep să semneze cu CSM Bucureşti. Fosta mare atletă a României a mai spus că până acum i-a transmis Simonei acest lucru doar prin intermediul presei, dar caută un moment potrivit pentru a-i face o propunere concretă.

"Mi-ar fi dragă Simona Halep la CSM. I-am transmis prin presă că mi-aşi dori să vină la CSM, uşa noastră e deschisă. Faţă în faţă nu a fost discuţia, ne-am întâlnit, dar era un moment festiv, ea era în centrul atenţiei şi era...aşa, nepotrivit, să spun adiacent: 'Ştii, vrei să vii la CSM?!", a spus Gabriela Szabo la ProSport LIVE.

Conducătoarea clubului din Capitală, a completat: "O urmăresc de mult timp, eram ministru atunci când ea a venit în birou şi am avut o discuţie amicală. Cert e că România se identifică azi cu Halep, iar pentru o ţară ca a noastră e ceva extraordinar. Ce să-i mai spui cuiva care e number one în lume? Să fie sănătosă şi la fel de concentrată. Restul vine din interior pentru că ea îşi doreşte să fie ce mai bună. Asta trasmite: să reuşesc fiecare lovitură, să câştig fiecare meci. Îi ţin pumnii în continuare!"

Afla mai multe despre: tenissimona halep 

viewscnt
Articole similare