Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, după ce a cucerit titlul la Roma: "Refacere rapidă, Karolina! Sper să ne revedem în finală la Roland Garros"

Simona Halep, după ce a cucerit titlul la Roma: "Refacere rapidă, Karolina! Sper să ne revedem în finală la Roland Garros"

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a câştigat, luni, turneul de la Roma pentru prima dată, după ce jucătoarea cehă Karolina Plsikova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, a abandonat finala, la scorul de 6-0, 2-1. Acesta este trofeul cu numărul 22 din cariera jucătoarei române, al treilea la rând în 2020.

Imediat după acest meci, Simona şi-a felicitat şi încurajat advesara, mai ales că aceasta a acuzat pe durata partidei mai multe duereri fizice. Românca i-a "aruncat mânuşa" şi a recunoscut că o aşteaptă pe Pliskova la Roland Garros, în formă maximă

"Vreau să o felicit pe Karolina. Ştiu că nu este modul preferat de a încheia un turneu. Ai jucat foarte bine întreaga săptămână. Sper să te refaci cât mai rapid, să revii la Roland Garros şi, de ce nu, să ne întâlnim acolo, în finală. Mă bucur că am reuşit să pun mâna pe acest superb trofeu. Din 2013 încerc acest lucru. Vreau să le mulţumesc tuturor organizatorilor. Nu sunt condiţii uşoare de concurs, dar ne-am simţit în siguranţă. Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru noi. Bineînţeles, mulţumesc şi echipei mele pentru tot ajutorul", a declarat Halep, imediat după meci.

Simona Halep s-a ales cu un cec în valoare de 205.190 de euro şi 900 de puncte WTA.

 

VIDEO rezumatul partidei cu Pliskova:

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare