Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, după debutul bun de la US Open: "Nu mai simt durere, asta e un semn foarte bun. Mental, mă simt mai bine, capăt tot mai multă încredere la fiecare meci!"

Simona Halep, după debutul bun de la US Open: "Nu mai simt durere, asta e un semn foarte bun. Mental, mă simt mai bine, capăt tot mai multă încredere la fiecare meci!"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 13 mondial, a declarat, miercuri, după victoria cu sportiva Kristina Kucova din Slovacia, locul 111 WTA, că este un semn bun că nu mai simte durere la gambă şi a subliniat că de la meci la meci capătă tot mai multă încredere în ea.

”Nu mai simt durere, asta e un semn foarte bun. Mental, mă simt mai bine, capăt tot mai multă încredere după fiecare meci. La fiecare meci mă simt mai bine. E vorba despre faptul că joc meciuri, pentru că nu mi-a fost uşor când am venit în SUA, dar acum am patru meciuri bune în spate, iar accidentarea nu mă mai supără. Sper că îmi voi putea atinge din nou cel mai înalt nivel. Acum am mai multă experienţă, meciuri jucate cu dureri, acum sunt fericită că joc şi nu mai sunt îngrijorată. Ştiu că următorul meci va fi mai dificil, dar sunt aici să dau tot ce am mai bun”, a spus Halep, la conferinţa de presă, care a urmat meciului cu Kristina Kucova, scor 6-3, 6-1.

Românca a spus că se consideră o persoană norocoasă, iar norocul este important atât în sport, cât şi în viaţă.

”Nu am mai păţit să mi se rupă muşchiul în două locuri, iar aceste rupturi au fost mari. Nu am ştiut cum să gestionez durerea, nu am mai păţit aşa ceva. A trebuit să fac exerciţii ca atunci când eram mică, umblam încet, doar pe vârfuri, a fost o recuperare dificilă, care a durat 4-5 ore pe zi. Am forţat şi nu am putut să joc la Wimbledon, dar apoi mi-am dat o pauză, am fost nesigură, dar mi-am spus că, dacă nu reuşesc să revin în acest an, voi reîncepe de la anul. Asta m-a ajutat să mă recuperez mai bine. Mă simt o persoană norocoasă, am fost pozitivă azi pe teren şi cred că norocul este foarte important şi în viaţă şi pe teren. Deja am reuşit un rezultat mai bun aici ca atunci când eram mai sănătoasă. E un lucru bun să fiu în turul 3, nu sunt surprinsă că joc bine, mă simt mai bine pe teren. Joc ceea ce vreau, sunt sănătoasă, optimistă şi trebuie să cred că am şanse la victorie de fiecare dată când intru pe teren”, a mai spus Halep.

Simona Halep, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 12, s-a calificat în turul al treilea al US Open, după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-1, pe sportiva Kristina Kucova din Slovacia, locul 111 WTA, prezentă pe tabloul principal ca lucky loser.

Halep este a cincea oară în turul al treilea din 11 participări la grand slam-ul american şi va evolua în această fază cu Elena Rîbakina din Kazahstan, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 19.

Cea mai bună performanţă a Simonei Halep la US Open a fost calificarea în semifinale, în 2015. Anul trecut ea nu a participat la acest grand slam, din cauza pandemiei de coronavirus. În 2019, ultima ediţie la care a participat, românca a fost eliminată în turul al doilea.

Afla mai multe despre: simona halepaccidentaretenisus openconferinta de presa 

viewscnt
Articole similare