Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep - Ekaterina Alexandrova, meci din sferturile Gippsland Trophy se va juca mâine în jurul orei 7:00, ora României

Simona Halep - Ekaterina Alexandrova, meci din sferturile Gippsland Trophy se va juca mâine în jurul orei 7:00, ora României

Sporturi

Comentarii

România are două jucătoare calificate în sferturile de finală după reuşitele Irinei Begu. Aceasta va juca cu Naomi Osaka în sferturi, după ora 10:30.

Organizatorii turneului Gippsland Trophy au anunţat că meciul dintre Simona Halep, favorită nr. 1 a turneului, şi Ekaterina Alexandrova, favorită 9, se va juca în cursul zilei de mâine după ora 7:00, ora României.

Simona Halep a intrat pe tablou direct în turul 2, acolo unde s-a impus cu 6-4 6-4 în faţa unei alte rusoaice, Anastasia Potapova. În turul precendent a trecut de nemţoaica Laura Siegemund cu scorul de 6-2 6-4. Siegemund trecuse de Monica Niculescu în turul precedent, scor 7-5 6-4.

România are două jucătoare calificate în sferturile de finală după reuşitele Irinei Begu. Aceasta s-a impus în turul 1 cu 3-6 7-5 6-4 în faţa chinezoaicei Saisai Zheng. În turul 2, Begu a trecut de bielorusa Aliaksandra Sasnovich după 5-7 6-4 6-4, iar în optimi a învins-o pe britanica Johana Konta, scor 4-6 7-6 7-6. Irina Begu a câştigat toate cele 3 meciuri de la Gippsland Trophy în set decisiv după ce a fost condusă de fiecare dată cu 1-0 la seturi. Irina Begu va juca cu Naomi Osaka în sferturi, după ora 10:30.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare