Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep – Elena Rybakina | Miercuri, ora 06:00 în optimile turneului de tenis de la Wuhan

Simona Halep – Elena Rybakina | Miercuri, ora 06:00 în optimile turneului de tenis de la Wuhan

Tenis

Comentarii

Elena Ribakina, din Kazahstan, locul 50 WTA, beneficiară a unui wild card, a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-7 (3), 6-2, pe Ons Jabeur, din Tunisia, locul 54 WTA, în turul al doilea al turneului de la Wuhan.

UPDATE: Simona Halep, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 4, va evolua, miercuri, de la ora 06.00, contra Elenei Ribakina din Kazahstan, locul 50 WTA, beneficiară a unui wild card, în optimi la turneul de la Wuhan. Meciul este programat primul pe terenul central, iar Halep şi Ribakina nu s-au mai întâlnit până acum.


Ribakina, 20 de ani, s-a impus după un meci de o oră şi 51 de minute şi va evolua în optimi, pentru prima dată, cu Simona Halep.

Sportiva din Kazahstan a câştigat în acest an turneul de la Bucureşti, după ce a trecut în finală, cu scorul de 6-2, 6-0, de Patricia Ţig.

Ribakina mai are în palmares o finală, pierdută la Nanchang, cu acelaşi scor 2-6, 0-6, în faţa suedezei Rebecca Peterson, scor 2-6, 0-6.

Tot marţi, Simona Halep, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 4, a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva cehă Barbora Strycova, locul 34 WTA, calificându-se în optimile de finală ale turneului de la Wuhan.

Afla mai multe despre: tenissimona halep 

viewscnt
Articole similare