Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep elogiată de presa internaţională înainte de partida din turul 2 de la Australian Open

Simona Halep elogiată de presa internaţională înainte de partida din turul 2 de la Australian Open

Simona Halep

Comentarii

Halep, veste neaşteptată în plin turneu Australian Open

Înainte de duelul din turul 2, care va avea loc pe arena Margaret Court şi va fi primul din sesiunea de seară, campioana noastră a fost elogiată de presa internaţională. Chiar şi cei mai critici dintre specialişti o consideră pe sportiva din România drept mare favorită la câştigarea turneului. În opinia expertului Eli Wenstein, lupta pentru titlu la Australian Open se va da între Naomi Osaka şi Simona Halep, Wenstein considerând că Barty, o altă favorită a turneului, nu va face faţă presiunii:

”Naomi Osaka şi Simona Halep sunt adevăratele favorite ale turneului. Ele nu au presiunea lui Barty în spate, joacă foarte bine şi sunt într-o formă excelentă. Eu o consider pe Halep drept marea favorită. Simona este în vârful carierei sale, practică un tenis pur, are fizic excelent, maturitate şi o relaţie excelentă cu antrenorul ei. De fapt cu antrenorul pe care cred eu că îl va avea pentru tot restul carierei sale. Pe scurt, toate luminile sunt de culoare fluorescentă verde pentru campioana din România” scrie Eli Wenstein pentru wearetennis, care în trecut a mai şi criticat jocul sportivei noastre.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua miercuri, la ora 10.00, în turul doi la Australian Open, cu australianca Ajla Tomljanovic, locul 72 WTA. Halep şi Tomljanovic s-au mai întâlnit de trei ori până acum în circuit şi de fiecare dată s-a impus jucătoarea română.

Însă partidele dintre cele două sportive au fost echilibrate: scor 6-4, 7-5, în optimi la Adelaide, în 2020, 6-2, 3-6, 6-1, în turul I la Roland Garros, în 2019, şi 4-6, 6-3, 6-3, în turul al doilea al turneului de la Cincinnati, în 2018.

Într-un interviu acordat Sky Sports, antrenorul Simonei, Darren Cahill mărturisea că speră că Halep poate pleca cu al treilea titlu de Grand Slam şi primul în Australia: ”Sportivii nu au jucat foarte mult tenis în 2020. Atitudinea Simonei din ultimele două zile a fost grozavă. Îi place să joace în Australia ”, a declarat Cahill pentru Sky Sports. ”Cred că, în acest moment, tenisul feminin este atât de interesant, deoarece există atât de multe poveşti minunate despre jucători, felul în care joacă, culturile şi de unde provin. Este răspândit în toată lumea.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare