Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, entuziasmată de revenirea la Paris: "Sunt foarte fericită să revin. Sper să câştig câteva meciuri"

Simona Halep, entuziasmată de revenirea la Paris: "Sunt foarte fericită să revin. Sper să câştig câteva meciuri"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, numărul trei WTA, şi-a aflat joi seară adversara din primul tur de la Roland Garros şi a atras toate privirile la tragerea la sorţi, acolo unde s-a pozat şi cu Rafael Nadal. Fostul lider mondial şi-a rupt din timp pentru a face şi câteva declaraţii de presă.

Chiar dacă este câştigătoarea de anul trecut şi trebuie să îşi apere trofeul pentru a nu pierde puncte în clasamentul WTA, Simo nu simte presiunea şi este bucuroasă să joace din nou pe zgura pariziana, acolo unde a câştigat primul, şi momentan singurul, trofeu de Grand Slam din carieră: "Simt emoţii pentru că am câştigat trofeul şi la juniori, şi anul trecut, sunt foarte fericită să revin, să fiu bine din punct de vedere fizic şi sper să câştig câteva meciuri". 

Halep a afirmat că turneul de la Paris este foarte special pentru ea şi o leagă multe amintiri: "Am jucat trei finale aici şi cea din 2017 a fost dureros să o pierd, dar anul trecut am avut cea mai frumoasă amintire de pe teren, ridicând acest frumos trofeu. În sfârşit, am putut să-l ating şi a fost un moment şi amintiri extraordinare pentru mine. Cele mai bune momente au fost atunci când am ridicat trofeul şi s-a cântat imnul pe arenă, iubesc acea arenă (n.r. - Philippe Chatrier) şi îmi place să fiu la Paris, aşa că sunt foarte bucuroasă că am câştigat pentru prima dată un trofeu de Grand slam aici, la Paris".

Totodată, Simona i-a lăudat pe francezi pentru renovarea terenului central de la Roland Garros, pe care speră să joace finala şi în acest an: "Am văzut noua arenă centrală, m-am antrenat pe ea, arată foarte bine, felicitări pentru ceea ce aţi făcut!".

Afla mai multe despre: simona haleproland garros 

viewscnt
Articole similare