Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep este fericită că se poate antrena 5 ore pe zi la Adelaide. Irina Begu este partenera de antrenament a sportivei de pe locul 2 WTA

Simona Halep este fericită că se poate antrena 5 ore pe zi la Adelaide. Irina Begu este partenera de antrenament a sportivei de pe locul 2 WTAgalerie foto

Sporturi

Comentarii

”Sunt recunoscătoare că pot petrece acest timp alături de buna mea prietena Irina Begu.” a scris Halep pe contul de Instagram.

Simona Halep şi Irina Begu sunt două dintre jucătoarele care stau în carantină la Adelaide în cele 14 zile premergătoare turneelor de pregătire pentru Australian Open. Cele două sunt partenere de antrenament şi au voie să se antreneze timp de 5 ore în fiecare zi de carantină.

La finalul acestor două săptămâni de carantină, majoritatea jucătoarelor vor participa la cele două turnee organizate în paralel special pentru a pregăti primul Grand Slam al anului care va începe pe data de 8 februarie. Simona Halep nu va participa la nici unul din aceste două turnee WTA, ci a ales să participe la un turneu demonstrativ, turneu la care mai participă printre altele Ashleigh Barty (locul 1 WTA), Serena Williams sau Naomi Osaka.

Partenerul meu de antrenament pentru cele două săptămâni la Adelaide. Sunt recunoscătoare că pot petrece acest timp alături de buna mea prietena Irina Begu. Adelaide, abia aştept să ne vedem pe 29. La fel şi pe tine, Ashleigh Barty”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: simona halepaustralian open 

viewscnt
Articole similare