Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, extrem de supărată la coferinţa de presă: ”Am jucat ca o proastă”

Simona Halep, extrem de supărată la coferinţa de presă: ”Am jucat ca o proastă”

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 3 WTA, a pierdut a patra finală jucată la Madrid Open, fiind învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, de olandeza Kiki Bertens, locul 7 WTA. În urma acestui rezultat, Halep a ratat şi ocazia de reveni pe locul 1 WTA, însă ea va urca o poziţie, în clasamentul ce va fi publicat luni.

La conferinţa de presă Simona Halep s-a arătat extrem de supărată în urma rezultatului din meciul cu Bertens şi nu s-a ferit să-şi caracterizeze în termeni duri propria evoluţie.

”Cred că ea a jucat un tenis mai bun decât mine, cu siguranţă a meritat să câştige meciul. Eu nu am evoluat greşit astăzi şi sunt extrem de supărată din acest motiv dar nu vreau să fac o dramă din asta, ci doar să mă gândesc la ce va urma.

Am jucat ca o proastă astăzi şi i-am făcut pe plac dar se mai întâmplă uneori. Vreau să rămân cu ce am făcut bine săptămâna aceasta, mai ales că la început nici nu mă gândeam că voi ajunge în finală. Vreau să mă liniştesc, să analizez totul şi să fiu mai îngăduitoare cu mine, şi nu atât de dură ca până acum.

Ultimele 5 luni au fost unele bune pentru mine, ştiam că anul acesta va fi puţin diferit după ce am reuşit să câştig un Grand Slam.

A servit foarte bine, au fost unele mingii pe care nu mi le pot explica nici acum cum de m-au atins. Aşa cum observaţi încă sunt nervoasă şi supărată.

Nu ştiu cum va fi săptămânile viitoare, dar pentru moment sunt mulţumită de jocul meu, de ce s-a întâmplat săptămâna aceasta pentru că nu a fost deloc uşor, sunt încrezătoare aşa că vom vedea ce va urma. Îmi place Roma, îmi place şi Parisul dar în tenis nu se ştie niciodată”, a spus Simona Halep la conferinţa de presă.

Sportiva română a ajuns la 17 finale pierdute din 35 jucate, două în faţa olandezei.

Calificarea în finală este recompensată la Madrid cu un premiu de 608.700 de euro şi cu 650 de puncte WTA. Câştigătoarea trofeului va primi 1.202.520 de euro şi 1.000 de puncte WTA.

Simona Halep a câştigat în 2017 şi 2016 turneul organizat de Ion Ţiriac, iar anul trecut a ajuns în sferturi. În 2014, Halep a jucat finala Madrid Open, pierdută în faţa rusoaicei Maria Şarapova.

Afla mai multe despre: simona halepteniswta 

viewscnt
Articole similare