Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep faţă în faţă cu legendara Chris Evert: ”Am intrat pe terenul de tenis şi nu am mai ieşit niciodată!”

Simona Halep faţă în faţă cu legendara Chris Evert: ”Am intrat pe terenul de tenis şi nu am mai ieşit niciodată!”

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a fost protagonista episodului doi al emisiunii ”One on One” realizate de legendara Chris Evert, una dintre cele mai importante jucătoare din istoria sportului alb.

Campioana noastră a vorbit despre începuturile sale în tenis şi i-a mărturisit lui Chris Evert cât de dificilă a fost perioada junioratului:

”Sunt onorată că ai spus că jocul nostru seamănă. Nu a fost niciodată uşor, pentru că a trebuit să muncesc mult. Acum simt bucuria mult mai mult după momentele dramatice din cariera mea. Am început să joc datorită fratelului meu, am intrat pe teren şi cred că a fost dragoste la prima vedere. Am intrat pe teren şi nu am mai ieşit. M-am îndrăgostit de tenis!

La 16 ani am câştigat French Open şi am decis că trebuie să urc la nivelul următor. Nu voiam să mai joc la juniori, aşa că a trebuit să mă mut de la Constanţa la Bucureşti. Aveam şanse mai mari să mă implic în tenisul profesionist. M-am mutat fără familia mea, dar nu eram aşa deschisă, chiar eram foarte timidă. Aveam prieteni din lumea tenisului, dar nu a fost uşor. Asta m-a ajutat însă să fiu mai puternică, în special pentru momentele foarte dificile.” a dezvăluit Simona Halep.

În 2013, Halep a câştigat şase titluri WTA: ”Am avut ceva probleme la spate. Am simţit că mi s-a deschis uşa, nu mă aşteptam să câştig împotriva Radwanskăi. A fost un plus mare pentru mine, şi chiar dacă am pierdut cu Serena, am simţit că pot trece la următorul nivel. Nu credeam că pot intra în primele trei din lume sau în primele cinci, dar aveam dorinţa asta” a explicat Simona Halep, în interviul acordat legendarei Chris Evert.

Turneul de la Roland Garros şi amintirea unui trofeu special

Simona Halep a rememorat în interviul acordat lui Chris Evert şi succesul din 2018 de la Roland Garros: ”A fost cu adevărat special, pentru că a fost primul. Un trofeu pe care l-am aşteptat atât de mult. Mereu am simţit că Roland Garros este casa mea pentru că se joacă pe zgură, în România avem multe terenuri de zgură şi obişnuiam să joc pe ele la junioare. A fost incredibil, toţi oamenii cântau imnul, să am acel trofeu în mâinile mele a fost tot ceea ce visam. Am primit iubirea din partea publicului, mi-au arătat că sunt fericiţi pentru mine. Şi am avut persoane foarte speciale alături de mine”, a spus Halep. 

Chris a fost cel mai mult timp (1000 de zile) sportiva numărul 1 la tenis. Este considerată şi în prezent ca una din cele mai bune jucătoare de tenis din lume. În cariera sa impresionantă, Evert a cucerit 18 titluri Grand-Slam la individual şi la dublu.
 

Afla mai multe despre: halep 

viewscnt
Articole similare