Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep - Garbine Muguruza 6-7, 5-7. Incredibil! Spaniola face meciul vieţii şi o bate pe Simo şi merge în finala Australian Open 2020

Simona Halep - Garbine Muguruza 6-7, 5-7. Incredibil! Spaniola face meciul vieţii şi o bate pe Simo şi merge în finala Australian Open 2020

Simona Halep

Comentarii

Garbine Muguruza s-a calificat în finala Australian Open 2020. Jucătorea din Spania a câştigat un meci incredibil contra Simonei Halep, 7-6(8), 7-5, şi va juca în ultimul act de la antipozi contra americancei Sofia Kenin. Aceasta din urmă a produs surpriza şi a eliminat liderul mondial, pe Ashleigh Barthy (7-6(6), 7-5).

  • Simona Halep - Garbine Muguruza 6-7(8), 5-7, în semifinale la Australian Open!

5-7: GAME, SET, MECI! Muguruza o învinge pe Halep după un meci incredibil, în care a găsit lovituri incredibile şi parcă a renăscut. Pur şi simplu Simona n-a mai avut antidot pentru spaniolă, care a fost mai bună, reuşind să întoarcă multe mingi aproape imposibile. Muguruza - Kenin e marea finală de la Australian Open 2020.


5-6: Muguruza trece în avantaj, după ce îşi face serviciul, iar Simona urmează să servească pentru a trimite meciul în tie-break.


5-5: BREAK Muguruza! Garbine rezistă eroic asaltului Simonei şi recuperea distanţa faţă de Halep. E din nou egalitate, la cinci de această dată. Spaniola urmează la serviciu.


5-4: Game-fulger! Muguruza câştigă repede pe propriul serviciu, după ce Simona n-a făcut niciun punct. Halep urmează la serviciu pentru a trimite meciul în decisiv.


5-3: Game Halep! Simona pune din nou două game-uri între ea şi Muguruza, iar spaniola urmează să servească sub presiunea pierderii setului.


4-3: Deşi a condus cu 30-0 în game, Simona a pierdut pentru că Muguruza şi-a găsit ritmul într-o situaţie limită şi a lovit câştigător.


4-2: Simona câştigă un game muncit şi se distanţează la două game-uri de Muguruza. Halep a făcut faţă unui adevărat rollercoaster cu răsturnări de situaţie. Îşi menţine serviciul şi poate fi momentul decisiv al setului, care să ajungă în contul româncei.


3-2: BREAK Simona! Halep câştigă din nou pe serviciul Muguruzei, după un game foarte lung, şi are din nou ocazia de a se distanţa în set.


2-2: REBREAK Muguruza! Garbine revine în set imediat, după ce Simona n-a putut să-şi menţină serviciul.


2-1: BREAK SIMONA! Halep reuşeşte să pună distanţă între ea şi Muguruza, cu un break reuşit în game-ul al treilea. Românca urmează la serviciu şi poate face 3-1.


1-1: Simona egalează! Halep a tremurat puţin în primul game pe serviciu din setul doi, dar a reuşit să salveze mingile de break al Muguruzei şi să facă 1-1.


0-1: Garbine Muguruza îşi face serviciul şi preia conducerea în setul al doilea al partidei pe Rod Laver Arena.


Setul 2: Muguruza începe la serviciu.


6-7: SET Muguruza! După o luptă incredibilă în tiebreak, Garbine Muguruza s-a impus cu 10-8 în tiebreak şi a câştigat primul set al partidei de pe Rod Laver Arena! Pe final, Simona a ratat de puţin două lovituri incredibile, care puteau schimba soarta partidei.

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 30, 2020


6-6: TIEBREAK! Simona a avut două mingi de set, dar le-a ratat, iar Muguruza a profitat şi a revenit. E egalitate şi se intră în tiebreak.


6-5: Garbine Muguruza şi-a pierdut ritmul şi Simona preia din nou conducerea pe tabelă. Jucătoarea din Spania a început să greşească după ce Simo a început să trimită mingi înalte din spatele terenului.


5-5: REBREAK Simona! Halep revine şi egalează, după ce a reuşit să câştige pe serviciul Muguruzei. Spaniola n-a avut nicio şansă.


4-5: Game-fulger pentru Simona! Halep se apropie la un singur game distanţă, dar Muguruza va urma la serviciu pentru a închide primul set al meciului.


3-5: Deşi a avut o minge de rebreak, Simona a ratat, iar Muguruza îşi face serviciul şi se distanţează la două game-uri în faţa lui Halep.


3-4: BREAK! Muguruza preia conducerea. Jucătoarea din Spania a fost mult mai agresivă şi a găsit lovituri incredibile din poziţii limită, iar Simona a cedat. Garbine Muguruza conduce pentru prima dată în partida contra Simonei Halep.


3-3: Fără greşeală la serviciu până acum. Garbine Muguruza egalgează la 3 şi menţine suspansul în meci.


3-2: Simona Halep revine fantastic pe propriul serviciu. Fostul lider mondial a salvat două mingi de break ale Muguruzei şi rămâne la conducerea partidei din semifinale. Românca a avut probleme cu primul serviciu, dar a trimis bine mingile cu al doilea şi, chiar dacă spaniola a fost la un pas să câştige pe serviciul Simonei, aceasta a trecut din nou în avantaj.


2-2: Muguruza îşi menţine serviciul. Garbine serveşte şi ea foarte puternic, iar Simona e forţată să răspundă din spatele terenului. În cele din urmă, jucătorea din Spania reuşeşte să-şi câştige game-ul pe serviciu şi să egaleze.


2-1: Simona Halep serveşte excelent şi câştigă repede un game alb. Românca e din nou la conducere.


1-1: Game de luptă între Simona şi Muguruza. Halep a avut două şanse de break, dar jucătoarea spaniolă le-a anulat in-extremis şi a câştigat primul său game, care a durat nu mai puţin de şase minute. Garbine Muguruza a venit foarte bine la fileu, după ce a servit în forţă.


1-0: Simona începe tare! Halep serveşte foarte bine şi trece de la început în avantaj.


Setul 1: Simona Halep a început la serviciu primul act al semifinalei cu Muguruza.


Partida dintre Simona Halep şi Garbine Muguruza va fi al treilea din sesiunea de zi de pe arena Rod Laver, după semifinala dintre Ashleigh Barty şi Sofia Kenin.

Cu cine joacă Simona Halep în semifinale la Australian Open 2020

Spaniola Garbine Muguruza, locul 32 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 30, în sferturile de finală ale Australian Open.

Muguruza s-a impus după un meci care a durat o oră şi 33 de minute, urmând a evolua, joi, în semifinale, cu Simona Halep.

Jucătoarea spaniolă născută în Venezuela, în vârstă de 26 de ani, câştigătoare la Roland Garros, în 2016, şi la Wimbledon, în 2017, este pentru prima dată în semifinale la Melbourne.

Simona Halep - Garbine Muguruza, LIVE, în semifinale la Australian Open 2020

Până în prezent, Halep şi Muguruza s-au întâlnit de cinci ori, iar spaniola conduce cu 3-2, toate victoriile acesteia fiind pe hard, în timp ce succesele româncei, pe zgură.

Halep s-a impus în optimi, la Stuttgart, în 2015, scor 3-6, 6-1, 6-3, şi în semifinale la Roland Garros, în 2018, scor 6-1, 6-4, aceasta fiind ultima lor întâlnire.

Muguruza a câştigat meciul din finala turneului de la Cincinnati, din 2017, scor cu 6-1, 6-0, în Cupa Federaţiei, în 2015, la Galaţi, scor 6-4, 6-3 şi în 2014, la Wuhan, în turul I, scor 2-6, 6-2, 6-3.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-1, 6-1, în 53 de minute, pe Anett Kntaveit din Estonia, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 28, calificându-se pentru a doua oară în penultimul act la Australian Open.

În cealaltă semifinală se vor duela, tot joi, australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, şi americanca Sofia Kenin, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14.

Afla mai multe despre: halep 

viewscnt
Articole similare