Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep i-a surprins pe toţi la Wimbledon. Ce răspuns a dat când a fost întrebată despre următorul obiectiv

Simona Halep i-a surprins pe toţi la Wimbledon. Ce răspuns a dat când a fost întrebată despre următorul obiectiv

Tenis

Comentarii

Simona Halep spune că următorul obiectiv major este să câştige o medalie la Jocurile Olimpice. În 2016, tenismena născută în Constanţa a refuzat să participe la Jocurile Olimpice din Brazilia.

Simona Halep şi-a atins cele mai importante obiective: a ajuns numărul 1 în lume şi a câştigat un turneu de Grand Slam, ce de la Roland Garros. Acum, se pregăteşte pentru Wimbledon, dar Halep surprinde şi spune că următorul obiectiv major este să câştige o medalie la Jocurile Olimpice:

”Presiunea s-a dus, mi-am îndeplinit visul, nu mai sunt stresată. Este frumos să fiu în această poziţie. Am visat la asta, acum mă gândesc la noul obiectiv, o medalie la Jocurile Olimpice. Oamenii sunt la fel, eu sunt la fel. Acum trebuie joc din nou la turnee. Sunt gata să merg înainte”, a declarat Simona Halep, într-o conferinţă de presă susţinută înainte de turneul de la Wimbledon.

În 2016, Simona Halep a refuzat să participe la Jocurile Olimpice din Brazilia din cauza virusului Zika, din cauza căruia ar fi riscat să nu poată avea copii. Următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice se va desfăşura la Tokyo, în 2020.

Afla mai multe despre: wimbledontenissimona halepjocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare