Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep îi ia apărarea lui Simone Biles şi dezvăluie: "În 2014 am simţit anxietatea cel mai mult!"

Simona Halep îi ia apărarea lui Simone Biles şi dezvăluie: "În 2014 am simţit anxietatea cel mai mult!"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (30 de ani), fostul lider mondial din România, a sărit în apărarea americancei Simone Biles (24 de ani), care s-a retras de la Jocurile Olimpice după ce a acuzat probleme de anxietate. "Simo" a dezvăluit că a trecut şi ea printr-un astfel de episod acum mai mulţi ani.

Simona Halep îi ia apărarea lui Simone Biles şi dezvăluie: "În 2014 am simţit anxietatea cel mai mult!"

Americanca Simone Biles, care trebuie să participe la Jocurile Olimpice, s-a retras din mai multe probe şi a invocat probleme cu sănătatea mentală. A urmat un val de critici la adresa sportivei din SUA, dar Simona Halep a luat poziţie şi, în afară că i-a luat apărarea, a dezvăluit că a simţit pe pielea ei acest gen de probleme.

„Este o mare problemă, eu am simţit-o ani de zile. În 2014, am simtiţ-o cel mai mult, pentru că eram la început, nu ştiam cum să gestionez toate turneele, succesul pe care-l aveam. Este o încărcătură emoţională săptămână de săptămână ca să fii în top şi sunt de acord cu ele (Biles şi Osaka) că poate unii sportivi nu reuşesc să gestioneze aceasta presiune.

Presiunea este epuizantă la un moment dat, simţi că nu mai ai putere să duci, să te antrenezi, trebuie să rezişti un meci întreg, turneu după turneu. Performanţa este foarte grea, din punctul meu de vedere, dar dacă ai dorinţă şi dacă accepţi tot ce ţi se întâmplă, chiar şi eşecul, consider că de la turneu la turneu, eşti mult mai puternic.

Eu am lucrat pe această parte şi nu pot să spun că am avut momente atât de depresive sau atât de grele să le pot gestiona, dar am trecut şi eu prin multe stări emoţionale negative. Pe parcursul anilor am înţeles că trebuie să lupt cu ele şi să accept ceea ce îmi vine şi de aceea am devenit mai puternică şi mental pe teren şi în afara terenului”, a spus Halep, potrivit as.ro.

Afla mai multe despre: simona halepsimone bilesanxietate 

viewscnt
Articole similare