Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, în inimile legendelor din tenis: „Eu am plâns cel mai mult pentru ea după acel meci”

Simona Halep, în inimile legendelor din tenis: „Eu am plâns cel mai mult pentru ea după acel meci”

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (28 de ani) rămâne una dintre cele mai simpatizate jucătoare din circuitul WTA. După Chris Evert sau Martina Navratilova, Daniela Hantuchova s-a înscris şi ea pe lista fanelor româncei.

În vârstă de 37 de ani, Daniela Hantuchova a ocupat la un momentdat locul 5 în ierarhia mondială. Retrasă din activitate, slovaca a declarat că a vărsat lacrimi după primul turneu de Grand Slam câştigat de Simona Halep. În 2018, jucătoarea din Constanţa a învins-o pe Sloane Stephens în finala de la Roland Garros.

„Ştiu că trebuie să fiu neutră când sunt la televiziune, dar, după ce a câştigat Roland Garros, cred că toată lumea care iubeşte tenisul a plâns! Dar eu am plâns cel mai mult! Nu vă puteţi imagina cât am facut-o!

Faptul că Simona a ajuns să câştige un trofeu de Grand Slam este un moment atât de fericit inclusiv în viaţa mea. Nu voi uita niciodată victoria Simonei”, a declarat Daniela Hantuchova.

Fostă semifinalistă la Australian Open în 2008 şi câştigătoare de Fed Cup în 2002, Hantuchova a simţit pe propria piele ce înseamnă Simona Halep pentru români. Alături de a doua jucătoare a lumii, de Fabio Fognini şi de Marius Copil, slovaca a participat în 2019 la Sports Festival, eveniment organizat la Cluj, de la care nu a lipsit nici Darren Cahill.

„E greu de descris în cuvinte ce înseamnă Simona în România. Eu sunt probabil cel mai mare fan al ei. Când am vizitat-o în România m-am simţit probabil cel mai bine. Nu înţelegi presiunea la care Simona a fost supusă în toţi aceşti ani până nu ajungi în România, au fost cuvintele Danielei Hantuchova.

Afla mai multe despre: haleptenishantuchova 

viewscnt
Articole similare