Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, interviu aparte la Cincinnati. BOMBĂ! Câte coaste a mâncat la masă cu Darren Cahill

Simona Halep, interviu aparte la Cincinnati. BOMBĂ! Câte coaste a mâncat la masă cu Darren Cahill

Tenis

Comentarii

Simona Halep a participat la un interviu aparte înainte de partida cu Madison Keys din optimile de finală ale turneului de la Cincinnati.

Fostul lider mondial a trebuit să răspundă la întrebări în timp ce era plimbată cu o maşinuţă de golf.

Întrebată dacă îi place viteza, sportiva din România a dezvăluit că îi place viteza, ”dar prefer să fiu în siguranţă decât să îmi pară rău".

• Abia ai revenit după Rogers Cup. Ai dat interviu pe teren, apoi ai fost conferinţa de presă. Acum vorbeşti cu noi. Ai simţit vreodată că eşti epuizată în timpul unui interviu?

Uneori se întâmplă, când răspund la o întrebare, să uit ce a întrebat de fapt jurnalistul. Încerc să îmi amintesc, încerc să rămân concentrată, dar se întâmplă uneori să nu mai ai energie deloc.

• Te-am văzut într-o imagine cu echipa ta şi cu Darren Cahill la masă, mâncând coaste. Câte poţi mânca?

Am mâncat ceva mai mult de jumătate de porţie. Pentru că aveam meci şi m-am temut să nu mă simt foarte grea. Dar mi s-a făcut foame în timpul nopţii, astfel că azi sunt decisă să mănânc o porţie întreagă.

• Ne-am apropiat de zona în care jucătorii dau autografe. Cum e asta în comparaţie cu stadionul plin cu mii de români care te aclamau după câştigarea Wimbledon. Cum e "Simona Mania" pentru Simona?

A fost special, au fost cam 30.000 de oameni care au venit să mă întâmpine. A fost extrem de special şi de emoţional. Dar mereu mă simt extraordinar când interacţionez cu fanii.

Afla mai multe despre: tenissimona halep,  

viewscnt
Articole similare