Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, interviu pentru CNN despre situaţia din România: "Am avut militari pe străzi şi nu avem voie să ieşim afară" Când speră să joace tenis din nou

Simona Halep, interviu pentru CNN despre situaţia din România: "Am avut militari pe străzi şi nu avem voie să ieşim afară" Când speră să joace tenis din nou

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a oferit un interviu pentru CNN, în care a vorbit despre situaţia din România, în timpul pandemiei de coronavirus.

”Nu am ieşit deloc. Sunt o persoană care ia aceste lucruri foarte în serios. Izolarea a fost foarte strictă aici în România. Am avut militari pe străzi şi nu avem voie să ieşim afară. A fost o situaţie îngrijorătoare în România.

Încerc să nu privesc prea mult la TV sau să citesc prea multe ştiri deoarece mi se pare foarte îngrijorător. Prefer să mă concentrez în a ajuta, unde pot. Eu îmi fac datoria şi stau în casă. Trebuie să fim puternici şi pozitivi”, a declarat Halep pentru CNN.

”Cred că dacă vom juca din nou tenis în septembrie, putem spune că am învins”

Simona Halep, aflată în prezent pe locul al doilea în clasamentul WTA, speră ca în toamnă să joace din nou tenis.

”Cred că dacă vom juca din nou tenis în septembrie, putem spune că am învins, pentru că înseamnă că ameninţarea virusului se va termina. În acest moment putem doar visa că vom juca un Grand Slam. Desigur, susţin toate turneele şi aştept cu nerăbdare să joc, dacă voi putea.

Este ciudat să nu ştim când vom putea juca din nou turnee. Pe ce suprafaţă vom juca? În ce ţară? Nu există răspunsuri în acest moment, aşa că este dificil să planifici înainte. Este dificil să stau atât fără tenis. Cea mai lungă perioadă din cariera mea, fără tenis”, a mai spus Simona Halep.

Afla mai multe despre: halep 

viewscnt
Articole similare