Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, interviu savuros pentru FIFA: ”Ţin 100% cu această echipă. Sunt foarte mândră”. Cine e eroul Simonei din fotbal

Simona Halep, interviu savuros pentru FIFA: ”Ţin 100% cu această echipă. Sunt foarte mândră”. Cine e eroul Simonei din fotbal

Simona Halep

Comentarii

Liderul WTA, Simona Halep, a vorbit pentru site-ul FIFA despre legătura sa cu fotbalul şi abilitatea de a jongla cu mingea, dar şi despre “Generaţia de Aur” şi despre preferaţii săi.

Halep, care a arătat că ştie să jongleze cu mingea de fotbal, imagini cu ea apărând pe reţelele de socializare, această abilitate vine pentru ea natural. “Iubesc fotbalul. Tatăl meu nu a avut o carieră la nivel profesionist, dar a iubit fotbalul şi toată lumea îmi spune că era foarte talentat. Eu am jucat mult fotbal când eram mică, pe stradă, cu verii mei şi cu fratele meu. Cred că sunt norocoasă, abilitatea de a jongla vine natural. Îmi place să practic toate sporturile şi poate am ceva talent şi coordonare pentru asta. Nu am făcut ceva special pentru a învăţa. Ca în orice sport, am jucat mult. Cred că recordul meu la jonglat cu mingea de fotbal este de 89”, a afirmat Simona Halep.

În copilărie, idolul Simonei Halep a fost Gheorghe Hagi, nu cineva din lumea tenisului, notează site-ul FIFA. “Gheorghe Hagi era eroul meu. Am fost extrem de fericită când l-am întâlnit, când eram copil. Iar când am descoperit că ştia cine sunt, nu îmi venea să cred. L-am întâlnit la un meci al Stelei în Liga Campionilor. A fost foarte drăguţ. Mi-a dat câteva sfaturi foarte bune”, a precizat sportiva.

Ea a menţionat că este prea tânără pentru a putea vorbi despre momentele memorabile ale “Generaţiei de Aur”, deşi a văzut pe internet imagini cu aceasta. “Aud multe poveşti despre cât de buni erau şi admir fiecare jucător din acea generaţie. Nume mari, personalităţi mari, oameni mari. Şi pot spune că am onoarea de a-i cunoaşte personal pe unii dintre ei”, a adăugat Halep.

Simona Halep a declarat că uneori reuşeşte să se uite la meciuri de fotbal. “Tata şi fratele meu Nicolae vorbesc tot timpul despre fotbal. Uneori reuşesc să văd meciuri. Îi admir pe toţi sportivii şi susţin sută la sută echipa noastră naţională. Sunt o româncă mândră şi îmi place să îmi susţin ţara oricând am posibilitatea”.

Întrebată cine este, în opinia sa, cel mai bun fotbalist din lume, ea a răspuns: “Ştim că mulţi vorbesc de Messi şi Ronaldo că ar fi cei mai buni. Eu îi admir pe amândoi. Sunt diferiţi, dar ambii sunt sportivi foarte speciali”.

Simona Halep participă în această perioadă la primul grand slam al anului, Australian Open. Ea va juca joi cu americanca Sofia Kenin, numărul 37 mondial, în turul doi la simplu.

Afla mai multe despre: simona halepnationalainterviufifa 

viewscnt
Articole similare