Experiențe împreună.
You are here:

Simona Halep îşi cunoaşte adversara din tur doi al US Open. Românca s-a impus de fiecare dată în întâlnirile directe

Simona Halep îşi cunoaşte adversara din tur doi al US Open. Românca s-a impus de fiecare dată în întâlnirile directe

Simona Halep

Comentarii

Americanca Taylor Townsend, locul 116 WTA, venită din calificări, a învins-o, marţi, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2, pe Katerina Kozlova din Ucraina, locul 74 WTA, calificându-se în turul al doilea al US Open.

Townsend s-a impus după puţin peste două ore de joc şi va evolua în manşa a doua cu Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4.

Cu Townsend, Halep a jucat de trei ori şi a câştigat de fiecare dată în două seturi, ultima oară la Miami, în acest an, în turul al doilea, scor 6-1, 6-3.

În 2017, la Cincinnati, românca a triumfat cu 6-4, 6-1, în turul al doilea, iar în 2019, cu 6-3, 6-1, la Roland Garros, tot în turul al doilea.

Simona Halep s-a calificat în manşa secundă a US Open după trei ani şi după ce a învins-o, marţi, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2, pe americanca Nicole Gibbs, prezentă pe tabloul principal ca lucky loser.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe