Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep îşi face deja planurile pentru duelul cu Swiatek: "Va fi o mare provocare. M-a distrus la Roland Garros"

Simona Halep îşi face deja planurile pentru duelul cu Swiatek: "Va fi o mare provocare. M-a distrus la Roland Garros"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-1, 6-3, pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 36 WTA şi cap de serie numărul 32, calificându-se pentru a şasea oară în optimile de finală ale Australian Open.

"E mereu greu să joc împotriva jucătoarelor pe care nu le-am mai întâlnit. Am avut un serviciu bun, m-a ajutat şi mi-am făcut meciul uşor. Am muncit mult în pre-sezon la serviciu şi se vede" , a spus Simona Halep.

Simona Halep va evolua în turul următor cu Iga Swiatek (Polonia), locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15, care a trecut Fiona Ferro (Franţa), locul 46 WTA, scor 6-4, 6-3.

De altfel, după victoria cu rusoaica, Halep a vorbit despre duelul cu Swiatek. Cele două s-au mai întâlnit şi în toamna anului trecut, la Roland Garros, când jucătoarea din Polonia s-a impus fără probleme, scor 6-1, 6-2.

"Va fi o mare provocare. M-a distrus la Roland Garros. Trebuie să joc mai bine, să fac altceva. Am încredere în mine, mă simt excelent. Să vedem ce va fi" , a mai spus Halep.

Calificarea în turul al treilea este recompensată cu un premiu de 215.000 de dolari australieni (137.000 de euro) şi cu 130 puncte WTA. Pentru optimi, premiul este de 320.000 de dolari australieni (204.000 de euro) şi 240 de puncte WTA.

La ediţia precedentă a AusOpen, Halep a fost eliminată în semifinale de spaniola Garbine Muguruza, scor 7-6 (8), 7-5.  Cea mai bună performanţă a jucătoarei române la Antipozi a fost disputarea finalei ediţiei din 2018, când a fost întrecută de daneza Caroline Wozniacki, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare