Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep îşi linişteşte fanii: "Nu mă retrag din tenis! Vreau să mai câştig Grand Slam-uri"

Simona Halep îşi linişteşte fanii: "Nu mă retrag din tenis! Vreau să mai câştig Grand Slam-uri"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a lămurit, miercuri, o declaraţie făcută iarna trecută cu privire la retragerea din tenis. Fostul lider WTA îşi asigură fanii că nu are de gând să îşi încheie cariera.

"Eu când m-am dus în Dubai, când s-a întors Darren (n.r. - în staff) şi ne-am întâlnit cu toţii, cu Arti, am vorbit exact ce îmi doresc. Ei aveau un pic dubii. Chestia a fost că toată lumea se gândea la retragerea mea. Probabil eu am spus că sunt aproape de sfârşitul carierei, că îmi doresc o familie, că îmi doresc copii, dar nu am spus că vreau să mă retrag. Eu le-am spus că îmi doresc să mai câştig Grand Slam-uri şi atunci ei s-au uitat la mine şi au spus: <<atunci o să muncim>>. Iar eu am spus: <<da, sunt all in să muncim, sunt implicată total să progresez, pentru că ştiu că mai am mult de progresat şi sunt dispusă să muncesc în continuare chiar şi mai mult decât am muncit până acum>>", a spus Simona Halep, la emisiunea Garantat 100%.

În vârstă de 28 de ani, Simona Halep ocupă în prezent locul al doilea în clasamentul WTA, ierarhie condusă de australianca Ashleigh Barty.

  • 2 - două titluri de Grand Slam are Simona Halep în palmares: Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019
  • 5 - cinci finale de Grand Slam a disputat Halep, în cariera sa

Afla mai multe despre: halep 

viewscnt
Articole similare