Experiențe împreună.
You are here:

Simona Halep îşi schimbă numele. Cum o va chema în acte pe cea mai bună jucătoare de tenis din România

Simona Halep îşi schimbă numele. Cum o va chema în acte pe cea mai bună jucătoare de tenis din România

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep îşi va schimba numele odată ce căsătoria cu Toni Iuruc va deveni oficială.

Simona Halep şi Toni Iuruc se vor căsători civil în această lună, în cadrul unui eveniment care a fost programat pentru data de 15 septembrie, într-un restaurant din staţiunea Mamaia.

Cu această ocazie, cea mai bună jucătoare de tenis din România îşi va schimba şi numele din acte.

Simona Halep îşi schimbă numele. Cum o va chema în acte

Simona Halep şi Toni Iuruc se vor căsători civil pe data de 15 septembrie, după ce în luna iulie au organizat petrecerea de logodnă, aşa cum o cere tradiţia machedonească.

Cu această ocazia, Simona Halep îşi va schimba şi numele. Potrivit ziare.com, numele pe care fostul lider mondial îl va avea în acte va fi Simona Halep-Iuruc.

Simona Halep a ţinut neapărat să-şi păstreze numele de familie, pe care l-a transformat într-un brand sportiv important la nivel mondial, prin performanţele uriaşe pe care le-a avut în tenis.

Însă sportiva în vârstă de 29 de ani încalcă astfel o tradiţie machedonească, prin care proaspăta soţie prelua numele de familie al soţului.

Simona Halep şi Toni Iuruc au organizat petrecerea în restaurantul în care s-au cunoscut

Petrecerea de cununie civilă programată de Simona Halep şi Toni Iuruc au şi o componentă foarte romantică. Cei doi au ales drept locaţie clubul Fratelli din Mamaia şi numele barului nu este întâmplător.

În urmă cu mai mulţi ani, Simona Halep şi Toni Iuruc s-au cunoscut în club Fratelli, din Bucureşti, care însă acelaşi patron.

De altfel, naşul de cununie al celor doi este Dani Caramihai, care este unul dintre proprietarii clubului Fratelli.

La evenimentul programat pentru data de 15 septembrie sunt aşteptaţi aproximativ 300 de invitaţi. Numărul invitaţilor va fi însă mult mai mare la nunta Simonei cu Toni Iuruc, care va avea loc anul viitor.

viewscnt
Articole similare