Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep - Jennifer Brady 6-2, 6-0. Simona s-a distrat cu adversara şi a obţinut biletele pentru finala de la Dubai. Cu cine va juca

Simona Halep - Jennifer Brady 6-2, 6-0. Simona s-a distrat cu adversara şi a obţinut biletele pentru finala de la Dubai. Cu cine va juca

Tenis

Comentarii

Românca Simona Halep (2 WTA) şi americanca Jennifer Brady (52 WTA) vor lupta, astăzi, de la ora 17, pentru un loc în finala turneului WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite)

LIVE TEXT | Simona Halep - Jennifer Brady 6-2, 6-0

6-0: GAME, SET, MECI! Simona câştigă şi setul al doilea şi obţine biletele pentru finala turneului de la Dubai, unde o va întâlni pe Elena Rybakina (20 de ani, Kazahstan, 19 WTA).

 

 


5-0: BREAK Simona! Halep face un nou break şi urmează la serviciu pentru calificarea în finala turneului de la Dubai.


4-0: Simona continuă sprintul spre finala de la Dubai.


3-0: BREAK Simona! Halep câştigă din nou pe serviciul lui Jenifer Brady şi face 3-0, după ce a ratat primele două mingi de break.

 

 


2-0: Simona Halep se distanţează! Românca a câştigat un game extrem de disputat şi startul setului doi e la indigo cu cel din primul set.


1-0: BREAK Simona! Ca şi în startul primului set, Halep a început cu break.

SETUL 2

6-2: SET Simona! Halep îşi face serviciul şi câştigă primul set, în 36 de minute.


5-2: La mare luptă, Brady îşi mai trece un game în cont. Simona serveşte pentru a câştiga primul set al semifinalei de la Dubai.


5-1: Un nou game-blitz pentru Simona. Halep nu i-a dat nicio şansă adversarei pe propriul serviciu şi face spectacol în primul set.


4-1: BREAK Simona! Halep câştigă din nou pe serviciul adversarei şi să distanţează şi mai mult. Românca a profitat de un serviciu accesibil al lui Brady şi şi-a trecut game-ul în cont, chiar dacă americanca a salvat prima minge de break.


3-1: Simona se ţine tare în faţă, serveşte foarte bine şi îşi câştigă game-ul pe serviciu. Jenifer Brady a câştigat doar un singr punct în game-ul patru.


2-1: Brady îşi câştigă serviciul şi se apropie de Simona pe tabelă.


2-0: Break consolidat! Halep îşi câştigă serviciul şi pune distanţă între ea şi Brady încă din startul actului inaugural. Adversara Simonei a ratat două mingi de rebreak.


1-0: BREAK! Simona începe tare şi face breakul încă din debutul partidei de la Dubai.


Până în acest punct al competiţiei, Simona Halep a trecut de tunisianca Ons Jabeur, scor 1-6, 6-2, 7-6, şi de bielorusa Aryna Sabaleka, scor 3-6, 6-2, 6-2, având primul tur liber.

În total, de când a început turneul, Halep a stat pe teren trei ore şi 40 de minute.

  • LIVE TEXT | Simona Halep - Jennifer Brady, de la ora 17, în semifinalele turneului de la Dubai

De partea cealaltă, Jennifer Brady a fost nevoită să ia startul încă din calificări. Până pe tabloul principal, Brady a trecut rând pe rând de Kristyna Pliskova (67 WTA, Cehia), scor 6-3, 7-6, Gabriela Dabrowski (449 WTA, Canada), cu 6-4, 6-3, şi Su-Wei Hsieh (40 WTA, Taipei), scor 6-2, 6-2.

Odată ajunsă pe tabloul principal, Brady şi-a continuat recitalul. În primul tur a învins-o pe Elina Svitolina (6 WTA, Ucraina), scor 6-2, 6-1, în turul doi a trecut de Marketa Vondrousova (17 WTA, Cehia), scor 4-6, 6-4, 6-1, iar în sferturi a depăşit-o pe Garbine Muguruza (16 WTA, Spania), scor 6-7, 6-3, 6-4.

În total, de când a început turneul, Brady a stat pe teren NOUĂ ORE şi şapte minute.


Simona Halep şi Jennifer Brady s-au întâlnit de două ori în circuitul WTA, de fiecare dată câştig de cauză având românca. Prima dată s-a întâmplat în august 2019, la Toronto, atunci când Halep s-a impus cu 4-6, 7-5, 7-6, iar cea de-a doua victorie a fost obţinută în primul tur al turneului de Mare Slem din Australia, de la începutul acestui an, scor 7-6, 6-1.


 

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare