Experiențe împreună.
You are here:

Simona Halep joacă, miercuri, în optimi la Dubai, cu Ons Jabeur! La ce oră a fost programată întâlnirea

Simona Halep joacă, miercuri, în optimi la Dubai, cu Ons Jabeur! La ce oră a fost programată întâlnirea

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 2 mondial, va evolua cu sportiva tunisiană Ons Jabeur, miercuri, în optimi la Dubai, turneu de categorie Premier.

Meciul este primul din sesiunea de seară, nu mai devreme de ora 19.00.

Halep şi Jabeur s-au mai întâlnit o singură dată, în 2018, la Beijing, când jucătoarea din Constanţa a abandonat la scorul de 6-1 pentru sportiva din Tunisia.

"Eu joc cu România pe spate tot timpul, România e lângă mine tot timpul şi, atunci când consider că sunt 100%, joc în echipa de Fed Cup tot timpul şi joc permanent pentru România la toate turneele. Ca de fiecare dată plec cu gânduri bune, pozitive, m-am pregătit foarte bine, sunt încrezătoare, vedem ce va fi. 

Nu pot să spun că este greu sau uşor, am făcut singură pregătirea fizică perioada aceasta, am avut nevoie un pic de timp să îmi reaşez exerciţiile şi vom vedea ce urmează. Am fost acasă toată perioada şi m-am bucurat de aceste zile, mi-au prins foarte bine şi m-am resetat ca să spun aşa. A fost foarte bine să mă pregătesc acolo în off season, mi-a prins bine în Australia, sper şi de data aceasta să îmi meargă bine la Dubai pentru că îmi plac condiţiile", a declarat Simona Halep, înainte de a pleca spre Dubai. 

Simona Halep are un obiectiv clar pentru 2020. Fostul lider mondial WTA vrea o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo: "Da, am spus de multe ori că acesta este obiectivul pentru anul 2020, sper să fie o medalie, nu contează ce fel de medalie, dar sper să fie", a mai spus Halep. 

viewscnt
Articole similare