Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep la Australian Open 2020. Cum s-a descurcat Halep până acum şi cum va arăta echipamentul ei

Simona Halep la Australian Open 2020. Cum s-a descurcat Halep până acum şi cum va arăta echipamentul ei galerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep la Australian Open în 2020. Campioana noastră a disputat finala în 2018. Cum s-a descurcat la precedentele ediţii ale turnelui de Mare Şlem şi cum va arăta echipamentul ei de joc la turneul de la Antipozi.

Simona Halep participă la Australian Open în acest an cu ambiţii mari. Campioana noastra vrea să-şi treacă în palmares primul titlu de Mare Şlem la Antipozi.Toată România o va susţine pe extrem de talentata noastră sportivă, iar Telekom Sport te va ţine aproape de Simona şi de competiţia din Australia pas cu pas. Până la debutul turneului de Mare Şlem din Australia, haideţi să vedem cum s-a descurcat până acum Simona Halep la Australian Open. Vă reamintim că sportiva noastră a disputat o finală în ”ţara cangurilor” în 2018, în timp ce anul trecut, Halep a fost învinsă în runda a patra a turneului.

Simona Halep la Australian Open 2020. Cum s-a descurcat Simona până acum la turneul din Australia

În 2010, Simona Halep a jucat calificări la Australian Open. Asensiunea sa era evidentă, dar franţuzoaica Stephanie Fortez a oprit-o in primul tur. A fost un meci de trei seturi, tranşat de experimentata sportivă din Franţa, scor 6-4/4-6/6-4. Fortez a pierdut apoi la Kathrin Worle, care avea să treacă şi de Bojana Jovanovski.

În 2011, an în care s-a impus Kim Clijsters, Halep a ajuns până în turul trei al calificărilor. În prima rundă, Simona Halep a trecut de Kremer în trei seturi, apoi s-a impus în faţa rusoaicei Kleybanova, scor 6-4/7-6. Agnieska Radwanka i-a venit de hac româncei in turul trei, după o victorie clară în două seturi.

2012 şi 2013 au fost doi ani în care Simona Halep nu a trecut de prima rundă a calificărilor. In 2012, Halep a cedat în trei seturi în faţa argentiniencei Ormaechea, iar un an mai târziu românca a fost oprită de franţuzoaica Mladenovic.

Abia in 2014, Simona Halep a reuşit să facă un turneu bun la Antipozi. În anul în care Li Na s-a impus în faţa Dominikăi Cibulkova în finală, Halep a venit din calificări pentru un prim turneu reuşit in Australia. A trecut pe rând de Piter, Lepchenkp, Zarina Diyas şi Jankovic (căreia i-a administrat un sec 6-0 în decisiv), dar în sferturile de finală s-a înclinat în faţa Dominkăi Cibulkova, viitoarea finalistă. Halep a pierdut atunci 3-6/0-6.

Ajungem în 2015, an în care Serena Williams a bătut-o în finală pe Maria Sharapova. Halep, deja consacrată era în lupta pentru primul loc WTA, luptă în care se mai aflau Williams, Sharapova sau Kvitova. În sferturile de finală însă, românca a cedat surprinzător în faţa rusoaicei Ekaterina Makarova, scor 4-6, 0-6. Makarova avea să fie învinsă apoi de Sharapova, care n-a avut nicio şansă în finala cu Serena.

Favorită numărul 2 în 2016, Halep a făcut un nou turneu dezamăgitor. A cedat în chiar primul tur la chinezoaica Zhang, scor 4-6, 3-6. Contra performanţa s-a repetat şi în 2017, când finala au disputat-o surorile Williams. Simona Halep pierdea în acel an în primul tur la americanca Rogers, scor 3-6/1-6.

2018 este anul în care Simona Halep a jucat prima sa finală la Antipozi. A pierdut-o în faţa Carolinei Wozniaki în trei seturi şi a transformat-o pe daneză în prima jucătoare din ţara sa care câştigă un turneu de Mare Şlem. Simona Halep făcuse meciuri excelente contra lui Pliskova şi Kerber. De altfel partida cu Angelique Kerber a fost una istorică, decisă în setul 3, cu scorul de 9-7.

La Australian Open 2019, Simona Halep a ajuns până în runda a patra. Turneul a fost câştigat de Naomi Osaka, care s-a impus in finala cu Kvitova în trei seturi. Simona le-a depăşit pe rând pe Kaia Kanepi, Sofia Kenin şi Venus Williams, dar a pierdut in trei seturi în faţa Serenei Williams, 4-6 in decisiv.

În total, la Australian Open Simona Halep are un procentaj de victorii de 68%. Românca are un procentaj mai mic doar la US Open (63%). Halep a pierdut 9 meciuri la turneul Australian şi a câştigat 19. Până în prezent, Simona Halep a câştigat două turnee de Mare Şlem: Roland Garros în 2018 (victorie în faţa lui Sloane Stephens) şi Wimbledon în 2019 (victorie contra Serenei Williams).

Cum se va îmbrăca Simona Halep la Australian Open 2020

Colecţia de tenis a celor de la Nike pentru Australian Open 2020 a fost lansată la nivel mondial, detaliu care ne permite deja să aruncăm o privire peste posibilul echipament al Simonei Halep la turneul de la Antipozi.

Un strat dominant de galben, colorat şi imprimat. Cam aşa ar putea fi îmbrăcată şi Simona Halep de către Nike la Australian Open 2020. La începutul lunii ianuarie, Nike a zguduit lumea modei din WTA lansând o serie de fotografii cu Bianca Andreescu îmbrăcată într-un costum care-şi reglează temperatura de culoare galbenă, cu decupaje şi imprimee extrem de interesante. După lansarea colecţiei, putem observa că noua costumaţie Nike Spring Court are şi negru sau violet, iar echipamentul poate fi colorat cu un sutien care are formă U-back şi stratificat cu o fustă sau o rochie.

Se presupune că acest echipament poate fi combinat cu diverse alte accesorii, dar sursele presei din Canada susţin că Bianca Andreescu îl va îmbrăca exact aşa cum este el prezentat de către Nike. Rămâne de văzut dacă şi Simona Halep va aborda Australian Open 2020 cu aceeaşi ţinută sau cu una mai puţin vizbilă.

În ceea ce priveşte încălţămintea, Nike şi-a actualizat modelele cu o culoare specială: Fairy Bread, inspirată de drapelul Australiei. Nike va lansa în curând şi Air Max Vapor Wing, un pantof dedicat tenismenilor, extrem de elegant pentru stilul lor de viaţă. Este încălţămintea la care ne aşteptăm că o va purta şi Simona Halep la Australian Open 2020.

Simona Halep la Australian Open 2020: ”Sunt pregătită!”

"Sunt ok. Mă simt pregătită pentru Australian Open. Ştiu că o să fie dificil, este începutul anului şi nu am jucat niciodată grozav, aşa că vreau doar să intru în ritm şi să văd ce mai trebuie să reglez pentru a fi mai bună zi de zi", a declarat Halep, potrivit jurnalistei Reem Abulleil.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost întrecută, joi, cu scorul de 6-4, 6-2, de Simona Halep a fost învinsă, joi, de Arina Sablenka, în al doilea meci de simplu disputat de jucătoarea română în 2020. Cu toate acestea, Halep spune că este pregătită pentru primul grand slam al anului.

Arina Sabalenka, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 6, beneficiară a unui wild card, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Adelaide, aflat la prima ediţie.

Pentru fostul lider WTA urmează participarea la Australian Open, competiţie care începe luni şi la care va evolua împotriva americancei Jennifer Brady, locul 49 WTA, în primul tur.

Când se joacă Simona Halep – Jennifer Brady în turul 1 la Australian Open

La Australian Open 2020, Simona Halep o va întâlni aşadar în primul tur pe Jennifer Brady, o jucătoare extrem de experimentată, în ciuda celor 24 de ani ai săi. Halep s-a mai întâlnit o dată cu Brady, anul trecut, în turul al doilea al Rogers Cup, când românca s-a impus cu scorul de 4-6, 7-5, 7-6 (5), după un meci de două ore şi 26 de minute.

Brady a făcut un turneu bun la Brisbane, acolo unde a trecut de fostul număr 1 mondial, Maria Sharapova, scor 3-6/6-1/6-7. Ulterior, Brady a trecut şi de actualul lider mondial, Ashleigh Barty, în chiar două seturi, scor 6-4/7-6.

La 24 de ani, Jennifer Brady a câştigat din tenis puţin peste 1.7 milioane de dolari. În urmă cu câteva zile ea a fost confirmată drept numărul 49 mondial în cirucuitul WTA. Cea mai bună performanţă a sa la Australian Open este calificarea în runda a patra în 2017. La French Open şi Wimbledon nu a trecut niciodată de primele două runde, în timp ce la US Open a ajuns de asemenea în 2017 în runda a patra.

Brady a cucerit patru trofee ITF în cariera sa după finale cu Lauren Embree, Andrea Gamiz, Taylor Townsend şi Olga Govorotsova. La challangerul de la Indian Welles de anul trecut, sportiva americană a jucat finala, pierdută în faţa Viktorjei Golubic. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: simona halephalep la australian openaustralian open 2020 

viewscnt
Articole similare