Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, mai sigură ca oricând: "Ştiu ce trebuie să joc!" Mesajul pentru fani

Simona Halep, mai sigură ca oricând: "Ştiu ce trebuie să joc!" Mesajul pentru fani

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a avut doar cuvinte de laudă la adresa americancei Sloane Stephens, jucătoare pe care o va întâlni, sâmbătă, în finala turneului de la Roland Garros şi a precizat că ştie ce strategie trebuie să abordeze.

"Este un moment foarte special, iar să ajung să joc două finale consecutive la acest turneu înseamnă foarte mult pentru mine. Aşa cum ştiţi cu toţii, acesta este Grand Slam-ul meu favorit, mă simt ca acasă aici", a spus Simona Halep, într-o conferinţă de presă.

Prima jucătoare a lumii nu o subestimează pe adversara sa: "A fost uimitor ce a făcut anul trecut (n.r. - Sloane Stephens). Fără să joace timp de nouă sau 11 luni, a revenit şi după două turnee a câştigat un Grand Slam, iar asta e incredibil. Ştiu că este o jucătoare foarte bună. Este puternică, aşa că mâine voi avea un meci similar cu cel de ieri, dar sunt pregătită, am mai jucat de câteva ori împotriva ei, ştiu ce trebuie să joc, dar este zgură şi va fi diferit, este o finală de Grand Slam şi va fi diferit. Vreau să spun că a fost uimitoare cu ce a reuşit anul trecut, la US Open".

Liderul mondial a vorbit şi despre susţinerea pe care o are din partea fanilor, în aceste zile.

"Simt susţinerea lor şi, cu experienţa anilor ce au trecut, ştiu cum să gestionez aceste momente. E extraordinar că mulţi oameni au venit să mă susţină şi să mă vadă pe viu, însă nu mă afectează profesional cu nimic", a adăugat Halep.

Finala turneului de la Roland Garros, sâmbătă, de la 16:00

Simona Halep, locul 1 WTA, s-a calificat joi pentru a treia oară în finala turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA. Pentru jucătoarea română, aceasta va fi a patra finală din carieră la un turneu de Grand Slam, a doua din acest an, după Australian Open. Ea îşi va păstra locul 1 WTA şi în ierarhia ce va fi publicată luni.

În finală, Halep o va întâlni, sâmbătă, de la 16:00, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA, care a învins-o, tot joi, cu scorul de 6-4, 6-4, pe compatrioata ei Madison Keys, locul 13 WTA.

Simona Halep, 26 de ani, şi Sloane Stephens, 25 de ani, s-au întâlnit de şapte ori până în prezent, românca triumfând de cinci ori, de două ori pe zgură.

Afla mai multe despre: haleproland garrosstephens 

viewscnt
Articole similare