Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep merge relaxată la Roland Garros: "Este doar un alt turneu. Am deja trei titluri"

Simona Halep merge relaxată la Roland Garros: "Este doar un alt turneu. Am deja trei titluri"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a câştigat luni turneul de la Roma, în premieră şi pentru fostul lider mondial urmează Roland Garros. La conferinţa de presă după finala de la Roma, Halep a vorbit şi despre turneul de la Paris.

Halep nu îşi pune presiune pe ea înainte de Roland Garros, Grand Slam pe care l-a câştigat deja şi la care a mai jucat finala în alte două rânduri:

"Este doar un alt turneu, nu o să pun presiune pe mine. Am jucat foarte bine în acest an, am deja trei titluri. Am jucat atât de mult pe zgură încât sunt foarte încrezătoare. Sunt foarte fericită că pot juca încă un turneu de Grand Slam în acest an. Nu îmi voi bate capul cu vremea sau alte lucruri de acest gen, încerc doar să fiu fericită, să iau lucrurile pozitive din acest turneu şi să merg acolo zâmbitoare", a spus Halep la conferinţa de presă. 

Simona Halep, "regină" pe zgura de la Roma! După un prim set în care a fost SPULBERATĂ de româncă, Pliskova a decis să abandoneze în setul doi

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a câştigat turneul de la Roma pentru prima dată în carieră, după ce jucătoarea cehă Karolina Plsikova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, a abandonat finala, la scorul de 6-0, 2-1. Acesta este trofeul cu numărul 22 din cariera jucătoarei române, al treilea la rând în 2020.

Afla mai multe despre: simona haleproland garros 

viewscnt
Articole similare